Arhiva vesti
                   
21. Juli 2017.

ONLAJN TRENING SERIJA „KAKO SARAĐIVATI SA USAID-OM“

Onlajn treninzi USAID-a sačinjeni su da odgovore na neka od najčešće postavljenih pitanja organizacija koje su zainteresovane za građenje partnerstva sa USAID-om. U okviru treninga možete dobiti sve smernice direktno od osoblja USAID-a.

20. Juli 2017.

OPŠTINA BUJANOVAC RASPISALA LICITACIJU ZA ZAKUP POLjOPRIVREDNOG ZEMLjIŠTA

Bujanovac – Opština Bujanovac je raspisala javnu licitaciju za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u 64 katastarske opštine, ukupne površine od preko 1.310 hektara.

20. Juli 2017.

IZVESTIOCI KOMITETA ZA MONITORING NA SASTANKU U KOORDINACIONOM TELU

Izvestioci Komiteta za monitoring parlamentarne skupštine Saveta Evrope sastali su se sa predstavnicima Koordinacionog tela i upoznali sa situacijom u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa.

20. Juli 2017.

OKRUGLI STO O KULTURNIM POTREBAMA MLADIH U PREŠEVU

Preševo - U okviru projekta „Kulturne potrebe mladih u Preševu, Bujanovcu i Medveđi - Kako do dijaloga”, koji  finansiraju Evropska unija, Vlada Švajcarske i Vlada Republike Srbije preko programa Evropski Progres, Centar za demokratiju i razvoj juga Srbije je u maloj sali opštine Preševo organizovao

19. Juli 2017.

PROJEKAT RAZVOJNE AGENCIJE SRBIJE, KOJI SE IMPLEMENTIRA I U PREŠEVU, BUJANOVCU I MEDVEĐI, U KONKURENCIJI ZA EVROPSKU NAGRADU

Beograd - Projekat podrške razvoju privatnog sektora (PSD), kojim je Razvojna agencija Srbije (RAS) aplicirala na takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva EEPA 2017, nacionalni je pobednik i predstavnik Srbije u okviru tog evropskog takmičenja.

19. Juli 2017.

ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE: AKTIVIRATI JOŠ PROTIVGRADNIH STANICA

Bujanovac - Sa četiri protivgradne stanice, koliko ih je trenutno u funkciji na području bujanovačke opštine, do sada je u ovoj sezoni ispaljeno ukupno deset raketa. Ovaj broj se, prema podacima Štaba za vanredne situacije opštine Bujanovac, odnosi na period do 26. juna 2017. godine.

18. Juli 2017.

OKRUGLI STO O „KULTURNIM POTREBAMA MLADIH U PREŠEVU, BUJANOVCU I MEDVEĐI – KAKO DO DIJALOGA“

Bujanovac - U bujanovačkom domu kulture „Vuk Karadžić”  juče je održan okrugli sto na kome su prezentovani rezultati ankete u kojoj je učestvovalo 105 mladih između 18 i 28 godina.

18. Juli 2017.

U PREŠEVU OTVORENA PRVA NARODNA KUHINjA, OBROKE DOBIJA 400 KORISNIKA

Preševo - Donacijom nemačke nevladine organizacije „Help", u Preševu je otvorena prva narodna kuhinja koja dnevno priprema po 400 kuvanih obroka za socijalno ugrožena i starija lica sa teritorije te opštine.

18. Juli 2017.

PREDSTAVNIK PROGRAMA EVROPSKI PROGRES U MEDVEĐI

Medveđa - Predsednik opštine Medveđa. Nebojša Arsić, je u svom kabinetu održao sastanak sa predstavnikom Evropskog Progresa, Bojanom Marčićem, uz prisustvo kolega iz Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj.

17. Juli 2017.

„UMETNOŠĆU DO ZAJEDNICE” ZA VRANjANCE I BUJANOVČANE

Vranje, Bujanovac -  U okviru projekta „Umetnošću do zajedništva” , koji sprovodi NVO Centar za Aktivizam iz Vranja,  uz podršku Evropske omladinske fondacije Saveta Evrope ,  u Vranju je održana  obuka za učešće u dramskim radionicama.

«Претходна страна   Следећа страна»