Arhiva vesti
                   
27. Juli 2017.

MIHAJLOVIĆ: ŠTO PRE UVESTI NACIONALNI SOS TELEFON

Bujanovac - Potpredsednica vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović  izjavila je  da bi,  u cilju sprečavanja nasilja nad ženama, što pre trebalo uvesti nacionalni SOS telefon i panik tastere u centrima za socijalni rad.

26. Juli 2017.

OKO 300 POZIVA NA SOS TELEFON U VRANjU ZA GODINU I PO DANA

Vranje - U primenjivanju novog Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, kritičan je trenutak kada se nakon udaljavanja nasilnika iz kuće ili stana, on vrati u isti prostor.

26. Juli 2017.

U TOKU JE PRIJAVLjIVANjE ZA TAKMIČENjE U NAJBOLjE PREZENTOVANOJ HRANI NA JUGU SRBIJE

Medveđa - U okviru manifestacije „Bojničko leto 2017“ biće organizovano takmičenje u najbolje prezentovanoj hrani karakterističnoj za jug Srbije pod nazivom „Zaboravljeni specijaliteti južnjačke kuhinje“.

25. Juli 2017.

„BIOMEGA" OSVAJA TRŽIŠTE MAKEDONIJE

Bujanovac - Metalska industrija AD Megal iz Bujanovca najavila je početak proizvodnje kotla na pelet „Biomega" koji će imati energetsku efikasnost od 90 procenata i moći će da zagreva prostor do 350 kvadratnih metara.

25. Juli 2017.

USKORO UNIJA LOKALNOG BIZNISA U BUJANOVCU

Bujanovac - U saradnji sa predsednikom opštine Bujanovac i uz angažovanje njegovog kabineta, formiraće se Unija lokalnog biznisa na nivou opštine, piše portal „Lugina pres“.

25. Juli 2017.

POZIV ZA PODNOŠENjE PREDLOGA PROJEKATA U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE CIVILNOM DRUŠTVU I MEDIJIMA U OBLASTI EVROPSKIH INTEGRACIJA

Beograd - Beogradska otvorena škola (BOŠ) raspisuje novi Poziv za podnošenje predloga projekata u okviru Programa podrške civilnom društvu i medijima u oblasti evropskih integracija.

24. Juli 2017.

KOŠARKAŠKI KAMP ZA DEVOJČICE I DEČAKE IZ KK „PLEJ 017“

Bujanovac - Košarkaški klub „Plej 017“ iz Bujanovca i KK „Panteri“ iz Vranja  prvi put ove godine organizuju kamp od 24.  do 31. jula u hotelu „Banjica” u Soko Banji.

24. Juli 2017.

RUSIJA ORGANIZOVALA, BIKOVIĆ PODRŽAO - STIŽE POMOĆ JUGU SRBIJE

Medveđa - Ruska humanitarna misija je u Rusiji organizovala sakupljanje sredstava za kupovinu i opremanje sanitetskog vozila namenjenog Domu zdravlja u Medveđi. Akciju je podržala mlada zvezda srpskog i ruskog filma, glumac Miloš Biković.

24. Juli 2017.

ČETRDESET TRI MILIONA DINARA ZA RADOVE U DOMU ZDRAVLjA U MEDVEĐI

Medveđa - Kancelarija za javno ulaganje Vlade Republike Srbije je odobrila projekat rekonstrukcije Doma zdravlja u Medveđi, rekao je direktor ove ustanove dr Dragan Anđeković.

21. Juli 2017.

BUJANOVAC I MEDVEĐA MEĐU DESET NAJPRIVLAČNIJIH OPŠTINA ZA INVESTITORE

Bujanovac, Medveđa – Na osnovu 1.160 podataka o resursima i potencijalima lokalnih samouprava, opština Bujanovac zauzima peto, a opština Medveđa šesto mesto u oblasti konkurentnosti za potencijalne investitore, među 34 lokalne samouprave na prostoru južne i jugozapadne Srbije u kojima program Evropski Progres implementira projekte.

«Претходна страна   Следећа страна»