Arhiva vesti
                   
17. Juli 2017.

BUJANOVAČKA BANjA POČINjE DA LEČI DIJABETIČARE

Bujanovac – Specijalna bolnica za rehabilitaciju u Bujanovačkoj Banji je, na osnovu preporuke nadležne republičke komisije, dobila prvu grupu od pedesetak pacijenata koji će se u ovom prirodnom lečillištu lečiti od dijabetesa.

17. Juli 2017.

PREDSTAVNICI VLADE SRBIJE I MINISTARSTVA PROSVETE ODRŽALI SASTANAK U MEDVEĐI SA PREDSEDNIKOM ARSIĆEM

Medveđa - Opštinu Medveđa posetila delegacija iz Beograda koju je u svom kabinetu primio predsednik opštine Nebojša Arsić. Iz Ministarstva prosvete sastanku su prisustvovali Brankica Đurišić, savetnik u Ministarstvu prosvete, i Filip Katić, iz kabineta Generalnog sekretara Vlade Republike Srbije, sa svojim saradnicima.

14. Juli 2017.

POČINjE KULTURNO LETO U BUJANOVCU

Bujanovac – „Kulturno leto 2017“ će biti otvoreno danas u 19 časova na   platou ispred Doma kulture u Bujanovcu  priredbom mališana Predškolske ustanove  „Naša radost“.

14. Juli 2017.

ORGANIZACIJA „QARG“ POČINjE SREĐIVANjE GRADSKOG PARKA

Bujanovac – Organizacija „QARG“ će danas, sa početkom od 10 časova, saditi cveće u Gradskom parku u Bujanovcu.

14. Juli 2017.

KONKURS ZA GODIŠNjU MEDIJSKU NAGRADU ZA TOLERANCIJU (ROK: 05.09.2017)

Povodom  Međunarodnog dana tolerancije, Poverenik za zaštitu ravnopravnosti, uz podršku Misije OEBS u Srbiji,  dodeljuje Godišnju medijsku nagradu za najbolje medijske tekstove i priloge na temu borbe protiv diskriminacije i promovisanja ravnopravnosti i tolerancije.

13. Juli 2017.

POČINjE UPIS SAMOFINASIRAJUĆIH STUDENATA NA VOJNOJ AKADEMIJI

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Kandidati za upis na Vojnu akademiju Univerziteta odbrane u Beogradu u školskoj 2017/2018. godini mogu danas da se prijave na konkurs kao samofinansirajući studenti.

13. Juli 2017.

OBEZBEĐENO DODATNIH 20.000 VAUČERA ZA ODMOR U SRBIJI

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Do sada je srpskim turistima za odmor u domaćim banjama i planinama podeljeno 67.000 vaučera, rekao je  ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

13. Juli 2017.

FOTO KONKURS: MOJ ŽIVOT NA DVA TOČKA

U okviru projekta OMOCIKL – biciklistička info tačka u Omoljici, Udruženje građana „Suncokret“, u saradnji sa Trag fondacijom, organizuje nagradni foto konkurs na temu „Moj život na dva točka”.

12. Juli 2017.

KUD „KOLO“: RUSI GOSTI 16.MEĐUNARODNOG FESTIVALA FOLKLORA

Bujanovac – U organizaciji Kulturno umetničkog društva „Kolo“, najstarijeg folklornog ansambla u bujanovačkoj opštini, juče je počeo 16. Međunarodni festival folklora.

12. Juli 2017.

PRVI MEĐUNARODNI KURS NA TEMU „LjUDSKA PRAVA KAO UNIVERZALNI IDEAL – PRETNjE I GLOBALNI IZAZOVI (ROK: 15. 08. 2017)

Prvi Međunarodni kursu na temu „Ljudska prava kao univerzalni ideal: pretnje i globalni izazoviˮ će se održati u periodu od 23. do 27. oktobra u Buenos Airesu, Argentina.

«Претходна страна   Следећа страна»