Arhiva vesti
                   
25. April 2017.

SRPSKA I AMERIČKA VOJSKA NA ZAJEDNIČKOJ OBUCI

Bujanovac - Pripadnici inžinjerijskih snaga Vojske Srbije za multinacionalne operacije i inžinjerci Evropske komande vojske  uspešno  su realizovali zajedničku obuku na poligonu „Borovac” i strelištu „Vrtogoš“, čiji je cilj osposobljenost naših vojnika na oruđima koje će dobiti kao donaciju.

25. April 2017.

SUBVENCIJE ZA PODIZANjE VIŠEGODIŠNjIH ZASADA VOĆA, VINOVE LOZE I HMELjA MINISTARSTVA POLjOPRIVREDE

Beograd - Podsticaji za podizanje proizvodnih zasada obuhvataju podršku programima, koji se odnose na...

24. April 2017.

OPŠTINA BUJANOVAC RASPISALA KONKURS ZA PROJEKTNO SUFINANSIRANjE MEDIJA

Bujanovac – Odeljenje za društvene delatnosti opštine Bujanovac raspisalo je konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji bujanovačke opštine za 2017. godinu.

24. April 2017.

OBELEŽEN SVETSKI DAN KNjIGE U BUJANOVAČKOJ BIBLIOTECI “14.NOVEMBAR”

Bujanovac – Povodom 23. aprila, Svetskog dana knjige i autorskih prava, bujanovačka biblioteka „14.novembar“ juče je ugostila učenike i nastavnike bujanovačkih osnovnih i srednjih škola „Branko Radičević“, „Sezai Suroi“, „Sveti Sava“ i „Naim Frašeri“.

24. April 2017.

BUJANOVCU NAGRADA ZAŠTITNIKA GRAĐANA

Bujanovac - Šef Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Bujanovac  Enis Salihu primio je  priznanje za  doprinos razvoju svih oblika pristupačnosti na svojoj teritoriji u 2016. godini, koju je dodelila kancelarija Zaštitnika građana.

24. April 2017.

SKGO: ODRŽAN ČETVRTI SASTANAK MREŽE ZA ROMSKA PITANjA

Bujanovac, Preševo, Medveđa - Stalna konferencija gradova i opština održala je četvrti sastanak Mreže za romska pitanja SKGO, u okviru koje se diskutovano o temi „Zdravstvene medijatorke – podrška lokalnim samoupravama“. Sastanku je prisustvovao predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić.

21. April 2017.

MINISTAR VULIN DANAS U CRVENOM KRSTU U BUJANOVCU

Bujanovac - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, obići će danas prostorije Crvenog krsta Bujanovac, gde se obavlja priprema i podela obroka za 1.200 korisnika narodne kuhinje.

21. April 2017.

OBUKA ZA POKRETANjE BIZNISA U DOMU KULTURE „VUK KARADžIĆ“U BUJANOVCU

Bujanovac, Preševo – U bujanovačkom Domu kulture „Vuk Karadžić“ juče je počelo izvođenje dvodnevne obuke iz oblasti preduzetništva, marketinga i poslovnog upravljanja.

21. April 2017.

ZA MEDVEĐU I JOŠ 12 OPŠTINA U SRBIJI UKUPNO 80 MILIONA DINARA ZA ENERGETSKU EFIKASNOST

Beograd, Medveđa - Ministar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije Aleksandar Antić i predstavnici 13 jedinica lokalne samouprave potpisali su u prostorijama Programa Ujednjenih nacija za razvoj (UNDP)  ugovore o dodeli bespovratnih sredstava u ukupnom iznosu većem od 80 miliona dinara...

20. April 2017.

JEDNOKRATNA POMOĆ IZ BUDžETA OPŠTINE BUJANOVAC ZA 832 STUDENATA

Bujanovac - Odeljenje za društvene delatnosti opštine Bujanovac objavilo je na sajtu opštine spisak  studenata koji su dobili jednokratnu finansijsku pomoć za školsku 2016/2017 godinu.

«Претходна страна   Следећа страна»