Arhiva vesti
                   

KONKURS ZA INOVATIVNE EKOLOŠKE PROJEKTE

27. April 2017.

Otvoren je jubilarni peti konkurs Nacionalnog foruma za zelene ideje, koji nagrađuje najbolje ekološki orijentisane poslovne projekte. Inovativne ideje zasnovane na principima održivog razvoja imaće priliku da dobiju podršku u vidu donacije Trag fondacije, Fonda braće Rokfeler i Erste Banke, a ove godine podršci se pridružio i novi partner – Humanitarna organizacija Church World Service (CWS).

Pored novčane podrške u iznosu od 5.000 američkih dolara, pobednički projekti biće dodatno podržani putem konsultacija i mentorstva, kako bi postali konkurentni i održivi na duži period.

Cilj konkursa je da se prepoznaju i podrže ideje udruženja, malih preduzeća, preduzetnika i pojedinaca, koje će, pored najvećeg potencijala održivosti, ostvariti i najsnažniji socioekonomski razvojni uticaj na svoju lokalnu zajednicu, uz očuvanje prirodnih resursa i životne sredine.

Institucija koja raspisuje konkurs: Trag fondacija

Rok za predaju dokumentacije: 05-05-2017

Tema: Zaštita životne sredine

Iznos granta: 5.000 američkih dolara.

Krug aplikanata: udruženja, mala preduzeća, preduzetnici i pojedinci.

Dodane informacije o konkursu dostupne su na https://www.tragfondacija.org/pages/sr/donacije-za-ocd/nacionalni-forum-za-zelene-ideje.php

Izvor: Trag fondacija i Koordinaciono telo