Arhiva vesti
                   
27. Mart 2017.

SVEČANOST POVODOM DANA OSNOVNE ŠKOLE „BRANKO RADIČEVIĆ”

Bujanovac - Povodom Dana osnovne škole „Branko Radičević,” u velikoj sali Doma kulture „Vuk Karadžić” u Bujanovcu održana je centralna svečanost na kojoj su učestvovala deca od prvog do osmog razreda.

 

27. Mart 2017.

KLENIKE: OSNOVNA ŠKOLA „BORA STANKOVIĆ” PROSLAVILA SVOJ DAN

Bujanovac, Klenike – Učeninici i zaposleni u osnovnoj školi „Bora Stanković“ u Klenikama, u bujanovačkoj opštini, proslavili  su Dan škole.

27. Mart 2017.

SREMSKA MLEKARA KUPUJE DUVANSKU INDUSTRIJU BUJANOVAC

Bujanovac - Državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović potvrdio je da je Sremskaa mlekara jedini ponuđač za kupovinu Duvanske industrije u Bujanovcu. Direktor Sremske mlekare Rade Basta je, u vezi sa time, izjavio da su planovi za DIB veliki, a ideja je da se pokrene i proizvodnja duvana u ovom delu Srbije.

27. Mart 2017.

U MEDVEĐI OBELEŽENO 100 GODINA OD POČETKA USTANKA U TOPLICI

Medveđa - Povodom obeležavanja 100 godina od početka ustanka u Toplici, vence su na spomeniku palih boraca na Vidikovcu položili predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić, predsednik udruženja boraca NOR-a od 1941-1945 Milisav Miletić i predstavnik potomaka boraca velikog rata Svetislav Milovanović.

24. Mart 2017.

„STOP VRŠNjAČKOM NASILjU” U BUJANOVCU

Bujanovac - U okviru kampanje  „Stop vršnjačkom nasilju“, u sportskoj hali „Mladost“  u Bujanovcu odigrana je fudbalska utakmica  između ekipe „Plavci”, koju su činili pripadnici policijske stanice u Bujanovcu,   i ekipe „Brankovci”,  za koju su igrali  đaci , roditelji i nastavnici osnovne škole „Branko Radičević”.

24. Mart 2017.

MITROVIĆ: ZA MESEC DANA „JUMKO” OTVARA POGON U BUJANOVCU

Bujanovac – Prema najavi Nenada Mitrovića, narodnog poslanika u Skupštini Republike Srbije, inicijativa za otvaranje pogona „Jumka” u Bujanovcu bi trebalo da zaživi  za oko mesec dana.

24. Mart 2017.

ČIŠĆENjE KORITA REKE JABLANICE NA SVETSKI DAN VODA

Medveđa - Svest o zagađenim rekama i vodama, kao i nedostatak pijaće vode, je navela  maturante srednje tehničke škole „Nikola Tesla” iz Medveđe da na više lokacija organizuju akciju čišćenja korita reke Jablanice.  Akciji su se pridružili predstavnici lokalne samouprave u Medveđi i zaposleni u rudniku „Lece“.

23. Mart 2017.

PRVA SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE U BUJANOVCU

Bujanovac - U Bujanovcu je juče održana prva sednica Skupštine opštine na kojoj su usvojeni  Izveštaji o radu Opštinskog veća opštine Bujanovac za 2016-u godinu, kao i Izveštaji o radu Opštinskog javnog pravobranilištva i Kancelarije lokalnog ekonomskog razvoja za minulu godinu.

23. Mart 2017.

RAS POKRENUO KAMPANjU „KREIRAJ ŽIVOT“

Razvojna agencija Srbije (RAS) pokrenula je kampanju „Kreiraj život“ koja obuhvata osam programa podrške namenjenim mikro, malim, srednjim preduzećima i preduzetnicima.

22. Mart 2017.

KARNEVAL U BUJANOVCU

Bujanovac - Predškolci i učenici od prvog do četvrtog razreda osnovne škole,,Branko Radičević” u Bujanovcu juče su  prošetali gradom i uz prigodnu priredbu na trgu ispred doma kulture “Vuk Karadžić” obeležiti početak proleća i proslavu jubileja ove osnovne škole.

«Претходна страна   Следећа страна»