Arhiva vesti
                   

BUJANOVAC DOBIJA BIZNIS INFO CENTAR (BIC)

28. Mart 2017.

Bujanovac – Organizacija Građanske inicijative u Bujanovcu će u sredu otvoriti Biznis info centar (BIC) koji će služiti kao svojevrsni edukativni centar za mlade na temu razvoja poslovnih znanja i veština i modela međusektorske saradnje i podrške razvoju lokalnih preduzetničkih aktivnosti, za informisanje i podršku u traženju posla i pospešivanju zapošljivosti i uspostavljanje saradnje sa lokalnim preduzetnicima.

Iz ove organizacije navode da će se u BIC-u, na osnovu potreba mladih koje se budu javljale, biti organizovane  obuke i edukativne radionice na temu razvoja poslovnih veština, povećanja zapošljivosti mladih i podrške razvoju lokalnog poslovnog sektora.

Biznis info centar će služiti i kao resurs za podršku malim ili novoformiranim preduzećima u vidu konsultacija, tehničke podrške i jačanja njihovih internih kapaciteta za razvoj poslovanja.

Građanske inicijative će obezbediti tehničke resurse, neophodne za rad Biznis info centra koji će biti na raspolaganju mladima i svim drugim korisnicima.

BIC se nalazi u Kancelariji za mlade na Karađorđevom trgu i biće svečano otvoren u sredu 29. marta u 12 sati.

Izvor: Bujanovačke i Koordinaciono telo