Arhiva vesti
                   
9. Februar 2017.

VULIN: ODNOS GRAĐANA I VLADE SRBIJE PREMA MIGRANTIMA DOPRINOSI VEĆEM UGLEDU ZEMLjE

Preševo - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je tokom jučerašnje posete Preševu da su građani i Vlada Srbije svojim odnosom prema migrantima doprineli povećanju ugleda naše zemlje u svetu.

8. Februar 2017.

SASTANAK U BUJANOVCU I PREŠEVU O POLOŽAJU I SUFINANSIRANjU LOKALNIH MEDIJA

Bujanovac, Preševo – Na sastanaku u Preševu i Bujanovcu, koji je organizovalo Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, govorilo se o položaju i sufinansiranju lokalnih medija.

8. Februar 2017.

RENOVIRANjE MALE SALE BUJANOVAČKOG DOMA KULTURE

Bujanovac – Planiranim renoviranjem male sale Doma kulture „Vuk Karadžić“ u Bujanovcu, koje bi trebalo da se završi  do kraja ove godine, bi bio rešen dugogodišnji problem krovnih prozora koji prokišnjavaju.

8. Februar 2017.

OPŠTINA BUJANOVAC KUPILA 198 KONTEJNERA ZA MESNE ZAJEDNICE

Bujanovac – Mesne zajednice Bujanovac i Veliki Trnovac neće više biti jedine iz kojih bujanovačko Javno preduzeće „Komunalac“odvozi smeće i komunalni otpad, već bi odvoženje smeća  uskoro trebalo da bude prošireno i na druge mesne zajednice.

8. Februar 2017.

NACIONALNA SLUŽBA ZA ZAPOŠLjAVANjE RASPISALA JAVNE POZIVE ZA DODELU SUBVENCIJA ZA SAMOZAPOŠLjAVANjE

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je javne pozive za dodelu subvencija za samozapošljavanje, za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih na novootvorenim radnim mestima, kao i za zarade za osobe sa invaliditetom bez radnog iskustva u 2017. godini.

7. Februar 2017.

PREDSTAVNICI SKGO U MEDVEĐI ZBOG PROJEKTA

Medveđa - Predstavnici Stalne konferencije gradova i opština boravili su u lokalnoj upravi opštine Medveđa radi impementacije paketa podrške za upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi.

7. Februar 2017.

UPARVA CARINA RASPISALA KONKURS ZA CARINIKE NA CARINSKIM PRELAZIMA KONČULj I MERDARE

Bujanovac - Uprava carina raspisala je konkurs za radno mesto carinika na carninskim prelazima Končulj i Merdare. Konkurs je raspisan za dva radna mesta na oba carinska prelaza.

7. Februar 2017.

JAVNI POZIV MINISTARSTVA PRIVREDE ZA PRIJAVU PROJEKATA ZA PODRŠKU UNAPREĐENjA LOKALNE I REGIONALNE INFRASTRUKTURE – GRADIMO ZAJEDNO

Cilj programa: Cilj raspodele i korišćenja Sredstava je pružanje podrške jedinicama lokalne samouprave za sufinansiranje realizacije projekata.

6. Februar 2017.

STANKOVIĆ: NA JUGU SRBIJE STABILNO

Beograd – Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, izjavio je da je situacija na jugu Srbije stabilna, da se odvijaju redovne aktivnosti lokalnih samouprava i nadležnih državnih organa i da nema nikakvih naznaka pogoršanja.

6. Februar 2017.

UDžBENICI ZA ĐAKE IZ PREŠEVA, BUJANOVCA I MEDVEĐE

Bujanovac - Poslanik Partije za demokratsko delovanje (PDD) u Skupštini Srbije Fatmir Hasani izjavio je da osnovci u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa, koji nastavu prate na albanskom jeziku, već koriste bukvar i udžbenike za albanski jezik koji se štampaju u Tirani, ali da nedostaju udžbenici za druge predmete.

«Претходна страна   Следећа страна»