Arhiva vesti
                   

UPARVA CARINA RASPISALA KONKURS ZA CARINIKE NA CARINSKIM PRELAZIMA KONČULj I MERDARE

7. Februar 2017.

Bujanovac - Uprava carina raspisala je konkurs za radno mesto carinika na carninskim prelazima Končulj i Merdare. Konkurs je raspisan za dva radna mesta na oba carinska prelaza.

Uslovi konkursa su: srednja stručna sprema ekonomskog, tehničkog, opšteg ili administrativno-upravnog smera, najmanje dve godine radnog iskustva u struci, položen državni stručni ispit i poznavanje engleskog, francuskog, nemačkog ili ruskog jezika.

U izbornom postupku proverava se poznavanje Carinskog zakona i Zakona o spoljnotrgovinskom poslovanju, kao i veštine koje se odnose na organizovanost, motivisanost, timski rad i komunikativnost.

Pod radnim iskustvom u struci podrazumeva se vreme provedeno na radu u radnom odnosu ili van radnog odnosa isključivo sa onim stepenom stručne spreme koji je propisan za radno mesto za koje se konkuriše.

Prijavu sa biografijom i potrebne dokaze treba dostaviti na adresu organizacione jedinice Uprave carina za koju se prijava podnosi, u konkretnom slučaju Carinarnica Priština, u kojoj će se 10. marta obaviti razgovor sa kandidatima.

Konkurs je raspisan 3. februara a rok za prijavu je 8 dana.

Dodatne informacije o konkursu su dostupme na na:

http://www.upravacarina.rs/cyr/Informacije/Stranice/Konkursi.aspx

Izvor: Bujanovačke i Koordinaciono telo