Arhiva vesti
                   
6. Februar 2017.

MOBILNA STOMATOLOŠKA KLINIKA ZA MIGRANTE

Preševo, Bujanovac- U izbegličkom kampu u Preševu, 11. februara, počeće da radi mobilna stomatološka klinika. Njen rad organizovaće „Udruženje za slobodne granice” (Borderfree Association), sa sedištem u Preševu.

3. Februar 2017.

PREDSEDNICI OPŠTINA BUJANOVAC I PREŠEVO U BEOGRADU RAZGOVARALI SA BRITANSKIM AMBASADOROM

Beograd - Predsednici opština Bujanovac i Preševo, Šaip Kamberi i Šćiprim Arifi, razgovarali su u četvrtak u Beogradu sa ambasadorom Velike Britanije u Srbiji Denisom Kifom o situaciji u tim opštinama i saradnji sa Vladom Srbije.

3. Februar 2017.

POSLANIK HASANI U TIRANI O OBRAZOVANjU

Bujanovac – Narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije Fatmir Hasani u Tirani je razgovarao sa ministarkom prosvete Republike Albanije Linditom Nikolom o udžbenicima, obuci  nastavnika i mogućnostima za besplatno studiranje na master sutudijama Albanaca iz tri opštine juga Srbije na fakultetima u Albaniji.

3. Februar 2017.

KONKURS ZA UČENIKE VOJNE GIMNAZIJE

Beograd - Ministarstvo odbrane Republike Srbije raspisalo je konkurs za prijem kandidata iz građanstva za učenike Vojne gimnazije. Kon­kurs je otvo­ren od 1. fe­bru­a­ra do 15. mar­ta 2017. go­di­ne.

3. Februar 2017.

SEDNICA PREDSEDNIŠTVA KOORDINACIONOG TELA - 03.02.2017.

Sednica Predseništva Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac  i Medveđa počela je razmatranjem izveštaja, aktivnosti i realizaciije budžeta prethodne godine.

2. Februar 2017.

POZIV ZA MEDIJE - 02.02.2017.

Pozivamo vas da u petak 03. februara u 14 časova  u Palati Srbija u sali 533 (5. sprat) prisustvujete konferenciji za novinare povodom sednice Predsedništva Koordinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

2. Februar 2017.

BUJANOVAČKI „MEGAL” ZAPOŠLjAVA NOVE RADNIKE

Bujanovac – Fabrika kotlova za centralno grejanje „Megal“ u Bujanovcu zapošljava nove radnike zbog posla sa „Eko-šparom“ iz Ohrida vrednim oko 600.000 evra.

2. Februar 2017.

DVA STRANA JEZIKA OD PRVOG RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE

Beograd - Stav ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladena Šarčevića je da bi sva deca u Srbiji trebalo  ravnopravno da uče dva strana jezika.

2. Februar 2017.

DANAS POČINjE ISPLATA UČENIČKIH KREDITA I STIPENDIJA

Beograd - Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije saopštilo je da danas počinje isplata učeničkih kredita i stipendija za 12.052 učenika koji su izabrani na konkursu.

2. Februar 2017.

JAVNI POZIV MINISTARSTVA PRIVREDE ZA SUFINANSIRANjE JEDINICA LOKALNE SAMOUPRAVE ZA IZRADU PROJEKTNO-TEHNIČKE DOKUMENTACIJE

Ko može da aplicira: jedinice lokalne samouprave, pojedinačno ili više jedinica lokalne samouprave koje zajedno realizuju projekat.

«Претходна страна   Следећа страна»