Arhiva vesti
                   
20. Februar 2017.

NOVE KNjIGE U BUJANOVAČKOJ BIBLIOTECI

Bujanovac – Knjižni fond bujanovačke Biblioteke „14.novembar“ bogatiji je za 318 knjiga, koje uglavnom čine knjige iz oblasti beletristike i dečje lektire.

20. Februar 2017.

KANCELARIJA ZA SMANjENjE SIROMAŠTVA U MEDVEĐI OTPOČINjE REALIZACIJU PROJEKTA „RAD SA TRAŽIOCIMA POMOĆI“

Medveđa – U okviru redovnih aktivnosti Kancelarije za smanjenje siromaštva u Medveđi, koja radi na projektu „Rad sa tražiocima pomoći“, projektni tim je obišao tražioce pomoći na terenu.

20. Februar 2017.

KONKURS U OKVIRU KAMPANjE „EVROPA, TO SI TI“

Ako ste srednjoškolac ili srednjoškolka, „od akcije“ ste i imate ideju o tome šta je potrebno vašoj školi da bude još bolja, a vi i vaši nastavnici još uspešniji,  pretočite ideju u projekat i konkurišite za sredstva!

17. Februar 2017.

HOLANĐANI ULAŽU U PREŠEVO

Bujanovac, Preševo – Predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi potpisao je sa holandskom kompanijom „MasrFruit International“ memorandum o razumevanju.

17. Februar 2017.

PREDSTAVLjEN PROJEKAT „RAZVOJ OMLADINSKOG PREDUZETNIŠTVA U RURALNIM SREDINAMA”

Leskovac - Projekat za mlade „Razvoj omladinskog preduzetništva u ruralnim sredinama“ predstavljen je u prostorijama Omladinskog kluba u Leskovcu.

17. Februar 2017.

U PORODILIŠTU U PREŠEVU OVE GODINE ROĐENO DEVET BEBA

Preševo – Vanbolničko porodilište u Preševu, koje je najmlađe u Srbiji, a koje je otvoreno jula 2015. godine, zbrinjava trudnice iz te  opštine i opštine Bujanovac, a tokom izbegličke krize, u njemu se porodila i jedna migrantkinja. Od početka ove godine u njemu je rođeno devet beba.

10. Februar 2017.

PODRŠKA PRIVREDNE KOMORE SRBIJE PRIVREDI BUJANOVCA I PREŠEVA

Beograd - Delegacija opštine Bujanovac koju su predvodili Šaip Kamberi, predsednik opštine, i Muharem Saljihu, privrednik i predsednik Foruma za ekonomski razvoj regije, predstavila je predsedniku Privredne komore Srbije (PKS) Marku Čadežu, generalnom menadžeru PKS Milanu Vraniću i Nenadu Đurđeviću...

10. Februar 2017.

SŠ „SVETI SAVA”: U NEDELjU „SRETENjSKI ŠAHOVSKI TURNIR”

Bujanovac – 12. februara, sa početkom u 11 čaasova, odigraće se „Sretenjski šahovski turnir Bujanovac 2017“ u srednjoj stručnoj školi „Sveti Sava“ u Bujanovcu. Turnir organizuje bujanovački Šahovski klub  „Jug“, u saradnji sa pomenutom srednjoškolskom ustanovom.

10. Februar 2017.

REVIZOR KONTROLIŠE OPŠTINU PREŠEVO

Preševo - Predstavnici Državne revizorske institucije Republike Srbije počeli su kontrolu trošenja javnog novca u opštini Preševo.  Dogovoreno je da se krene sa revizijom budžeta za period 2015-2016 godine, prenosi Titulli.com.

10. Februar 2017.

JAVNI POZIV ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA U OKVIRU PROGRAMA PODSTICANjA RAZVOJA PREDUZETNIŠTVA KROZ RAZVOJNE PROJEKTE - 10.02.2017.

Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz razvojne projekte sprovodi Ministarstvo privrede u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije. Ukupno raspoloživa bespovratna sredstva za realizaciju ovog programa su 600.000.000,00 dinara. Opredeljena sredstva Fonda za kreditiranje privrednih subjekata po ovom Programu su 2.400.000.000,00 dinara.

«Претходна страна   Следећа страна»