Arhiva vesti
                   
22. April 2016.

HUMANITARNA AKCIJA U MEDVEĐI ZA POMOĆ PORODICI TODOROVIĆ IZ RETKOCERA

Medveđa – Opštinska biblioteka „Petar Petrović Njegoš“ i predškolska ustanova „Mladost“ organizovale su u Medveđi humanitarnu prodajnu izložbu dečijih radova i pozvale sve ljude dobre volje da kupe čestitke, ukrasne kese, korpice, uskršnja jaja i druge sitnice i tako pomognu porodici Todorović iz Retkocera.

21. April 2016.

JAVNI POZIV ZA DODELU PAKETA PODRŠKE U OKVIRU PROJEKTA PODRŠKE POČETNICIMA ZA ZAPOČINjANjE POSLA - START-UP

Projekat podrške početnicima za započinjanje posla – Start- up realizuje Razvojna agencija Srbije u saradnji sa akreditovanim regionalnim razvojnim agencijama.

21. April 2016.

VERBIĆ NA SKUPU U HAGU O OBRAZOVANjU NACIONALNIH MANjINA

Beograd- Na poziv visoke komesarke OEBS-a za nacionalne manjine Astrid Tors, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić učestvovao je juče u Hagu na skupu povodom 20. godišnjice Haških preporuka o pravima nacionalnih manjina u obrazovanju.

20. April 2016.

SUBVENCIJE ZA 48 PREDUZETNICA SA JUGOISTOKA I JUGOZAPADA SRBIJE

Raška - Ministarka bez portfelja Jadranka Joksimović i ambasador Švajcarske u Srbiji Žan Danijel Ruh uručili su juče u Raški ugovore o dodeli subvencija vrednih 368.000 evra za 48 preduzetnica iz 22 opštine jugoistoka i jugozapada Srbije.

20. April 2016.

RASPISAN KONKURS ZA FINANSIRANjE I SUFINANSIRANjE PROJEKATA ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA

U cilju podsticanja javne rasprave i debate o temama u vezi sa EU i procesom pristupanja Republike Srbije u EU, Kancelarija za evropske integracije je objavila konkurs za sprovođenje projekata u oblasti informisanja o sledećoj temi:

19. April 2016.

MANEVRI KOD BUJANOVCA

Bujanovac – Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot i zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Jovica Draganić obišli su bazu Vojske Srbije „Jug“ i prisustvovali delu zajedničke obuke pripadnika srpske i američke vojske na poligonu „Borovac“ i strelištu „Vrtogoš“ kod Bujanovca.

19. April 2016.

POŽARI U SPONCU I GAJTANU

Medveđa - Juče oko podneva je u ataru sela Sponce izbio požar na otvorenom prostoru. Gorelo je nisko rastinje. Zahvaljujući intervenciji dve vatrogasne ekipe iz Medveđe i Leskovca požar je lokalizovan i stavljen pod kontrolu.  Oko 13.40 časova izbio je još jedan požar u ataru sela Sponce, prema Medveđi, koji je takođe lokalizovan i stavljen pod kontrolu.

18. April 2016.

IZMENA SAOBRAĆAJA NA DEONICAMA PRUGE NIŠ-PREŠEVO

Niš, Preševo - Od 18. aprila železnički saobraćaj na pruzi Niš-Preševo biće izmenjen zbog radova na rekonstrukciji i modernizaciji deonica: Vinarci-Đorđevo, Vranjska banja-Ristovac i Bujanovac-Bukarevac, navedeno je u saopštenju preduzeća „Srbija voz".

18. April 2016.

KONKURS MINISTARSTVA ZDRAVLjA REPUBLIKE SRBIJE

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije objavilo je javni poziv za podnošenje predloga projekata za realizaciju programa „Podrška udruženjima i organizacijama - podsticanje aktivnosti stručnih organizacija, saveta i udruženja" u 2016. godini.

18. April 2016.

U RELjANU ODRŽAN POMEN STRADALIM U NATO BOMBARDOVANjU

Preševo – Komandant Kopnene vojske Srbije general – potpukovnik Milosav Simović položio je u selu Reljan kod Preševa venac pored spomenika poginulima u NATO bombardovanju.

«Претходна страна   Следећа страна»