Arhiva vesti
                   
15. April 2015.

KONKURS ZA NAGRADU EU ZA ISTRAŽIVAČKO NOVINARSTVO

Niš – Novosadska novinarska škola raspisala je konkurs za nagradu Evropske unije za istraživačko novinarstvo i konkurs će biti otvoren do 13. maja.

14. April 2015.

KOLAČI ZA DRESOVE

Beograd - Kada se spremao za put u Preševo, Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, poneo je i prigodne poklone. U gepek automobila stalo je 11 kompleta dresova i lopte za tamošnji fudbalski klub. I nije se nadao da će ga tamo sačekati pravo iznenađenje.

14. April 2015.

TAKTIČKA VEŽBA „SRPSKI ŠTIT 06″ U BUJANOVCU

Bujanovac - U bazi „ Jug“ i poligonu „Borovac“ završena je trodnevna evaluacija  obučenosti pešadijske čete Četvrte brigade Kopnene vojske i voda za zaštitu snaga iz sastava Trećeg bataljona vojne policije za angažovanje u misiji mirovnih snaga Ujedinjenih nacija u Libanu, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

14. April 2015.

U PČINjSKOM OKRUGU MANjE ĐAKA

Vranje - Broj učenika koji pohađa osnovne škole u Pčinjskom okrugu smanjen je za skoro 1.000 u odnosu na prethodnu školsku godinu, dok je za 7.612 učenika manji u odnosu na 2003/2004. godinu, pokazuju podaci ispostave Školske uprave Leskovac u Vranju.

14. April 2015.

NACIONALNA SLUŽBA ZA ZAPOŠLjAVANjE (NSZ) RASPISALA 8 JAVNIH POZIVA I 2 JAVNA KONKURSA ZA 2015.GODINU

Vranje - Vesna Stanojković, predstavnik filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) u Vranju, predstvavila je 8 javnih poziva i 2 javna konkursa koja je NSZ raspisala za ovu godinu. NSZ je raspisala javne pozive/konkurse u cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja predviđenih Programom rada za 2015. godinu. U toku su sledeći javni pozivi/konkursi NSZ:

14. April 2015.

POZIV ZA MEDIJE - 14.04.2015

Pozivamo vas da u sredu 15. aprila medijski ispratite posetu ministarke poljoprivrede, Snežane Bogosavljević Bošković i Zorana Stankovića, predsednika Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, opštini Preševo .

9. April 2015.

PROJEKAT ZA 40 FIRMI ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA

Nova Varoš – „U okviru programa Evropski progres, koji pokriva 34 opštine južne i jugozapadne Srbije, 40 najuspešnijih projekata ženskog preduzetništva dobiće po 10.000 evra za pokertanje biznisa“, izjavila je saradnica na tom projektu Ana Nedeljković.

9. April 2015.

SARADNjA PET OKRUGA NA JUGOISTOKU SRBIJE

Leskovac – Načelnici pet okruga sa jugoistoka Srbije su u Leskovcu razgovarali o zajedničkom nastupu prema Vladi Srbije i o zajedničkom učešću u projektima prekogranične saradnje.

8. April 2015.

DANAS JE SVETSKI DAN ROMA

Bujanovac - Romi su druga po veličini etnička zajednica na jugu Srbije. Osim toga, Romi svojom osobenom kulturom i izraženim muzičkim talentom ovom  području daju poseban kolorit i neodvojivi su deo kulturnog miljea juga Srbije. Pa ipak, činjenice kazuju da je ova etnička grupa zapostavljena u svim segmentima društvenog i javnog života juga Srbije.

8. April 2015.

POZIV PENZIONERIMA DA SE JAVE ZA ODLAZAK NA BESPLATANU 10-DNEVNU REHABILITACIJU U JEDNOJ OD 24 BANjE

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje pozvao je penzionere čije su penzije niže od 23.159 dinara da se jave za odlazak na besplatanu 10-dnevnu rehabilitaciju u jednoj od 24 banje.

«Претходна страна   Следећа страна»