Arhiva vesti
                   
18. Januar 2013.

STANKOVIĆ: PROBLEM SA SPOMENIKOM REŠIĆEMO MIRNO I CIVILIZOVANO (VIDEO)

Izvor : Tanjug, RTS / Predsednik Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković ocenio je da će problem spomenika u Preševu biti rešen na miran i civilizovan način.

15. Januar 2013.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 15.01.2013.

„Ne bih da komentarišem sastanak albanskih odbornika Preševa, Bujanovca i Medveđe“, rekao je Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa i dodao da je neophodno poštovanje dogovora koji je postignut na sastanku u Kancelariji OEBS-a u Bujanovcu, a koji pored ostalog uključuje i mogući nastavak dijaloga.

10. Januar 2013.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 10.01.2013.

Redovna sednica predsedništva Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa biće održana danas u 13 časova u Bujanovcu. Sednici će između ostalih prisutvovati predsednik Koordinacionog tela, Zoran Stanković, predsednici opština Preševo, Bujanovac i Medveđa koji su i potpredsednici u ovom telu. Na sednici će se raspravljati o izveštaju o radu u 2012. i planiranim aktivnosti za ovu godinu.

9. Januar 2013.

OVE GODINE TREĆINA KOTLOVA VIŠE

Izvor: Pregled / Bujanovac - Pred oko 130 radnika „Megala“ obećavajuća je godina. Najpre im je fabrika  nadoknadila zaostale zarade, a pre tri godine firma im je dugovala 15 plata. Uz podršku Fonda za razvoj, do isteka minule godine, dug im je gotovo u celosti vraćen.

9. Januar 2013.

PROBLEM SPOMENIKA REŠITI U SKLADU SA ZAKONOM

(Tanjug) Predsednik Koordinacionog tela Vlade Srbije za Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković očekuje da problem spomenika borcima takozvane Oslobodilačke vojske PMB bude rešen na miran i dostojnanstven način uz primenu zakona Republike Srbije i zahteva da bude pozvan na zajeničku sednicu parlamenata te tri opštine koja je najavljena za subotu.

«Претходна страна