Arhiva vesti
                   

POZIV NA INFORMATIVNI SASTANAK I TRIBINU U BUJANOVCU

25. Januar 2013.

Centar za nove komunikacije Dokukino i Koordinaciono telo Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu vas pozivaju na prvi informativni sastanak u okviru projekta „Jug, online“ koji se sprovodi u ove tri opštine.

Informativni sastanak će biti održan u Medija centru Opštine Bujanovac, sa početkom u 15:00 časova.

Cilj projekta je da predstavnice/ke civilnog društva sa juga kroz trening – seminare obuči za korišćenje novomedijskih alata i društvenih mreža kako bi unapredili rezultate svog rada, povećali vidljivost među svojim ključnim javnostima i stvarali nova partnerstva. Na informativnom sastanku ćemo vas detaljnije upoznati sa našim planovima, i u razgovoru sa vama kreirati agendu predstojećih trening – seminara.

Sva istraživanja nam govore da je Srbija lider regiona po prisustvu građana na društvenim mrežama, kako brojčano, tako i procentualno. Ovaj podatak, brzina i dostupnost društvenih mreža nam jasno  daju do znanja da je vreme da se civilni sektor okrene novim medijima i počne da koristi resurse koji su nam na raspolaganju, a koji su besplatni i dostupni svima.

Trening – seminari će vašoj organizaciji dati sva potrebna znanja o novomedijskim alatima i društvenim mrežama, koje će vam doneti bolje rezultate i veću vidljivost u vašim sredinama, obezbeđujući veće poverenje građana, stvaranje novih i bolju komunikaciju sa starim partnerima, kao i razmenu iskustava sa ostalim organizacijama sa teritorije Preševa, Bujanovca i Medveđe.

Zajedno sa vama, želimo da nevladin sektor modernizujemo, povećamo njegovu efikasnost i pristupačnost.

Ujedno, sa zadovoljstvom vas pozivamo da prisustvujete predstavljanju Dokukinove Facebook aplikacije „Politički kompas“ kako bi smo demonstrirali moć društvenih mreža i novih medija i njihov uticaj.

Prisustvo sastanku potvrdite na e-mail maruna@dokuino.org do 25. januara.

Putni troškovi će vam biti refundirani u iznosu vrednosti povratne autobuske karte od vašeg grada do Bujanovca.

Ujedno, za sva pitanja vam stojim na raspolaganju.

Srdačno,
Marjan Maruna
060 6840 607
Saradnik na projektima