Архива вести
                   
17. фебруар 2023.

У МЕДВЕЂИ ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА ПОСВЕЋЕНА ГРАЧАНИЦИ

Медвеђа – Београд  – Поводом Дана државности Србије у Културном центру отворена је изложба, тематски посвећена Грачаници, последњој и најпознатијој задужбини краља Милутина Немањића. У холу је изложен и фото-принт оригиналног Устава из 1835.

17. фебруар 2023.

ПЕНЗИОНЕРИ МОГУ БЕСПЛАТНО И У БУЈАНОВАЧКУ БАЊУ

Бујановац – Београд  – Лечилиште у Бујановачкој Бањи на листи је бања које пензионерима нуде бесплатан боравак и рехабилитацију.  Смештајни капацитет је 195 лежајева и пријаве се могу извршити до 2. марта.

14. фебруар 2023.

МУП ИЗДАО УПУТСТВА ЗА СЛУЧАЈ ЗЕМЉОТРЕСА

Београд  – Шта чинити за време земљотреса?

13. фебруар 2023.

ПРИЈАВЉИВАЊЕ ПЕНЗИОНЕРА ЗА БЕСПЛАТАН БОРАВАК У БАЊАМА

Бујановац – Београд  – Пензионери у Србији се могу пријављивати за бесплатну рехабилитацију у бањама и лечилиштима Србије до 2. марта, саопштено је из Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО).

9. фебруар 2023.

НОВИ СТАНОВИ ЗА РАСЕЉЕНЕ

Бујановац – Београд  – Изградња станова у Бујановцу  за Роме расељене са Косова и Метохије, почеће у наредних неколико месеци.

9. фебруар 2023.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ ДОДЕЉУЈЕ СТУДЕНТИМА ЈЕДНОКРАТНУ НОВЧАНУ ПОМОЋ

Бујановац – Београд  – За једнократну новчану помоћ из буџета Општине Бујановац, у укупном износу од 15 милиона динара, конкурисало је више од 600 студената. Листа добитника се очекује до краја месеца, а исплата новца почетком марта.

8. фебруар 2023.

АМБУЛАНТА ЗА ДИЈАБЕТЕС ДОСТУПНА ГРАЂАНИМА БУЈАНОВЦА

Бујановац – Београд  – Помоћ лекара у амбуланти за дијабетес у дому здравља  сваког петка затражи у просеку 20 пацијената.

8. фебруар 2023.

ОПШТИНА МЕДВЕЂА ПРОДАЈЕ СТАНОВЕ НА ЈАВНОМ НАДМЕТАЊУ

Медвеђа – Београд  – Општина је расписала јавни позив за продају осам станова на јавном надметању.

8. фебруар 2023.

ДРЖАВА РАСПИСУЈЕ КОНКУРС ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ

Бујановац – Београд  – Национална служба за запошљавање расписаће током фебруара јавни позив незапосленима за доделу субвенција за самозапошљавање.

7. фебруар 2023.

СПОРТСКИМ КЛУБОВИМА И УДРУЖЕЊИМА ОПРЕДЕЉЕНА СРЕДСТВА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Медвеђа – Београд  – Одлуком о буџету опредељена су средства за финансирање програма/пројекaта из области спорта од значаја за општину у 2023. години, у износу од 18.000.000,00 динара.

«Претходна страна   Следећа страна»