Архива вести
                   
22. новембар 2023.

ИЗЛОЖБА АЛБАНСКИХ УМЕТНИКА ИЗ РЕГИОНА У БУЈАНОВЦУ

У Бујановцу ће сутра бити одржана изложба радова разних албанских уметника. Национални савет Албанаца (НСА) најављује изложбу под називом "Боје новембра" за националну изложбу.

21. новембар 2023.

ОД 1. ЈАНУАРА НОВИХ 500.000 ВАУЧЕРА ЗА ОДМОР У СРБИЈИ

Председник Србије Александар Вучић је у суботу најавио да се продужава рок за употребу преосталих 40.000 ваучера за одмор, као и да грађани од 1. јануара 2024. године могу да рачунају на нову помоћ државе у виду нових 500.000 ваучера за одмор у Србији.

21. новембар 2023.

НЕНАД МИТРОВИЋ ПРИСУСТВОВАО СВЕЧАНОЈ ДОДЕЛИ УГОВОРА О РАДУ МЕДИЦИНАРИМА КОЈИ СУ РАДИЛИ ТОКОМ ПАНДЕМИЈЕ КОРОНА ВИРУСА

Министарство здравља дозволило је медицинским радницима који су активно учествовали у сузбијању пандемије ЦОВИД-19 у домовима здравља и домовима здравља, а нису имали уговоре о раду на неодређено време, да их потпишу.

17. новембар 2023.

АПЕЛ ПОЛИЦИЈЕ ДА СЕ СМАЊИ БРЗИНА КРЕТАЊА ВОЗИЛА У ЗОНИ ПЕШАЧКИХ ПРЕЛАЗА

Од октобра до данас, у саобраћајним незгодама у Србији погинула су 23 пешака, док је више од 300 пешака задобило тешке повреде. Више од четвртине ових саобраћајних незгода догодило на пешачком прелазу.

17. новембар 2023.

ОПШТИНА НУДИ У ЗАКУП ОСАМ МЕСТА ЗА КИОСКЕ, ПОЧЕТНА ЦЕНА 900 ДИНАРА ПО КВАДРАТУ

Општина Бујановац објавила је оглас о издавању у закуп осам парцела јавне површине за постављање мањих монтажних објеката на територији града Бујановца и у Бујановачкој Бањи.

17. новембар 2023.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПРЕДСЕДНИКА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА АЛЕКСАНДРА МАРТИНОВИЋА

Тврдње да су хиљаде Албанаца тзв. Прешевске долине избрисани из бирачког списка, те да им је полиција пасивизирала адресе...

17. новембар 2023.

МАРТИНОВИЋ: АПСОЛУТНО НЕЛЕГИТИМНА ОДЛУКА О ПРОМЕНИ НАЗИВА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ У БУЈАНОВЦУ

Поводом одлуке о промени назива ОШ „Десанка Максимовић“ у Бујановцу у ОШ „Исмаил Кадаре“, министар државне управе и локалне самоуправе и председник Координационог тела Владе Републике Србије...

16. новембар 2023.

МИНИСТАР ГОРАН ВЕСИЋ ОБИШАО БУЈАНОВАЧКУ ОПШТИНУ

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у техничком мандату Горан Весић је са сарадницима посетио општину Бујановац, где је разговарао са грађанима о могућностима за решавање њихових горећих проблема по питању инфраструктуре.

16. новембар 2023.

ФСС ПОЗИВА СВЕ ШКОЛЕ И КЛУБОВЕ ДА ДОВЕДУ ДЕЦУ ДО 14 ГОДИНА НА УТАКМИЦУ ОРЛОВ ПРОТИВ БУГАРСКЕ У ЛЕСКОВЦУ

Фудбалски савез Србије позива све Основне школе, школе фудбала и фудбалске клубове који раде са децом основношколског узраста да организовано дођу на последњу, одлучујућу утакмицу квалфиикација за УЕФА Европско првенство...

15. новембар 2023.

МОЈА ПРВА ПЛАТА: У БУЈАНОВЦУ СЕ ТРАЖЕ ОВА ЗАНИМАЊА

Кроз програм „Моја прва плата“ може да се привремено запосли више од 50 младих у општини Бујановац. Бујановачки послодавци из јавног и приватног сектора траже докторе, фармацеуте, куваре, конобаре, столаре и кандидате разних других занимања.

«Претходна страна   Следећа страна»