Архива вести
                   

РЕДОВНА ПОСЕТА ПРЕДСТАВНИКА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА БУЈАНОВЦУ

10. децембар 2021.

Бујановац – Београд - Представници Координационог тела, боравили су у Бујановцу где су се састали са челницима ове општине.

На састанку са председником општине, Нагипом Арифијем, разговарало се о релизованим пројектима, буџету, проблемима са којима се у функционисању и раду сусрећу бујановачки посленици и мештани ове општине. Такође, изнети су планови за наредну годину као и идеје како да се неки од проблема превазиђу.

У оквиру ове посете Бујановцу, представници Координационог тела посетили су и КК Плеј 017. Запослени у управи клуба су изнели највеће проблеме у раду клуба, упутили молбу за помоћ и подршку Координационог тела, али и представили резултате и успехе клуба у протеклој години.

Млади бујановачки кошаркаши и кошаркашице дружили су се са представницима Координационог тела на свом терену,где су казали и показали шта знају и колико им кошарка значи. Директорка Службе Координационог тела, Данијела Ненадић, децу је обрадовала слаткишима, што је, према њеним речима, само мала награда за њихов труд, рад и гостопримство.

Извор: Координационо тело