Архива вести
                   
14. јун 2021.

ВУЧИЋУ У ПРОХОРУ ДРЕС БСК ЗА МАЛОГ ВУКАНА

Бујановац – Београд -  Поред одликовања од владике Пахомија поводом 950 година манастира Прохор Пчињски, председник Републике Србије Александар Вучић се из Бујановца враћа са још једним поклоном.

11. јун 2021.

У БУЈАНОВАЦ ДОЛАЗИ ПАТРИЈАРХ СРПСКИ ПОРФИРИЈЕ

Бујановац – Београд -  Патријарх српски Порфирије посетиће 13.јуна градску цркву у Бујановцу,потврдио је  парох бујановачки протојереј  Мићо Зеленовић.

10. јун 2021.

ХУМАНИ ЉУДИ ИЗ МЕДВЕЂЕ НАСТАВИЛИ ДА ПОМАЖУ УГРОЖЕНИМ ПОРОДИЦАМА

Медвеђа - Београд - Хуманитарна организација "Дар од Бога" из Медвеђе наставила је да помаже најугроженијим породицама из овог краја, а у току прошле недеље двочланој породици је комплетно опремљена унутрашњост куће, па су тако малој Николини и њеној мајци створени пристојни услови за живот.

9. јун 2021.

ОБНАВЉАЈУ СЕ МОСТОВИ ОШТЕЋЕНИ У ПОПЛАВАМА У ОПШТИНИ МЕДВЕЂА

Медвеђа – Београд - Радови на санацији мостова оштећених у зимским поплавама су у току и биће ускоро у потпуности реконструисани, наводи председник Општине Медвеђа Небојша Арсић. Каже да ће обнова 6 мостова коштати преко 3 милиона динара.

9. јун 2021.

ТЕНДЕР ЗА СКЛАЊАЊЕ ПАСА ЛУТАЛИЦА ОВЕ НЕДЕЉЕ

Бујановац – Београд -  За уклањање паса луталица са улица Бујановца тендер ће бити расписан ове недеље, речено у општини Бујановац.

8. јун 2021.

ЗА ПРИВРЕДНИКЕ ПРЕШЕВА, БУЈАНОВЦА И МЕДВЕЂЕ 40 МИЛИОНА ДИНАРА НА КОНКУРСУ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА

Београд -  За фирме из Бујановца на конкурсу Координационог тела за  општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, предвиђено је 16 милиона динара, за  прешевске привреднике 15,4  а  за фирме из Медвеђе 8 милиона динара.

8. јун 2021.

ПОПЛОЧАВАЊЕ ТРОТОАРА У БУЈАНОВЦУ ПОЧИЊЕ 9. ЈУНА

Бујановац – Београд - После више од месец дана од раскопавања тротоара дуж главне улице у Бујановцу, од градског парка до Дома здравља, из општине Бујановац најављују да поплочавање почиње 9. јуна.

7. јун 2021.

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА УКИНУТА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд -  Ванредна ситуација на територији Бујановца укинута је у петак, одлуком Штаба за ванредне ситуације.

7. јун 2021.

БУЈАНОВАЧКИ ЂАЦИ ЧИСТИЛИ ГРАД

Бујановац – Београд - „За чисту животну средину“ био је мото акције коју су  реализовали ученици две бујановачке средње школе,  „Свети Сава“ и „Сезаи Сурои“, заједно са својим наставницима.

7. јун 2021.

ПЕВАЧ ИЗ ЖБЕВЦА ПРВИ НА САБОРУ НАРОДНЕ МУЗИКЕ СРБИЈЕ

Бујановац  - Београд -  Чедомир Чеда Марковић, познати интерпретатор народне музике врањског краја, који је рођен у бујановачком селу Жбевац ,освојио је прво место на финалној вечери „Сабора народне музике Србије“.

«Претходна страна   Следећа страна»