Архива вести
                   
7. јун 2021.

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА БУЈАНОВАЦ НА САЈМУ У БЕОГРАДУ

Бујановац – Београд -  Туристичка организација општине Бујановац представила се 5.јуна 2021.године  на Сајму туризма у Београду , рекао је  директор  ове установе, Шуајб Незири.

7. јун 2021.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА СУБВЕНЦИЈЕ ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА У ПРИВАТНОМ ВЛАСНИШТВУ У 2021. ГОДИНИ У ОПШТИНАМА ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА

На основу Закључка Владе Републике Србије о прихватању Програма мера о распореду и коришћењу средстава за субвенције привредним субјектима у приватном власништву у 2021. години у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа...

4. јун 2021.

ЗА СОЦИЈАЛНУ ЗАШТИТУ МЕДВЕЂИ ОДОБРЕНА СРЕДСТВА ИЗ МИНИСТАРСТВА ЗА РАД, ЗАПОШЉАВАЊЕ, БОРАЧКА И СОЦИЈАЛНА ПИТАЊА

Медвеђа – Београд – Потписивањем Уговора о наменским трансферима у социјалној заштити у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, општини Медвеђа је одобрено 556 000 динара. Испред локалне самоуправе, уговор је потписао председник општине Медвеђа, Небојша Арсић.

4. јун 2021.

РЕПУБЛИКА ТУРСКА БУЈАНОВЦУ ДОНИРАЛА КАМИОН ЗА СМЕЋЕ

Бујановац – Београд -  Република Турска донирала  је Општини Бујановац камион за одвожење смећа. Председнику општине Бујановац Нагипу Арифију кључеве камиона је уручио амбасадор Турске у Републици Србији,Њ.Е. Хами Аксој, на свечаности приређеној у селу Биљача, саопштено је из општине.

4. јун 2021.

У БАЗИ КОД БУЈАНОВЦА ПОЧЕЛА МЕЂУНАРОДНА ВОЈНА ВЕЖБА „ПЛАТИНАСТИ ВУК 21“

Бујановац – Београд -  У бази "Југ" код Бујановца, почела је вежба "Платинасти вук 21" на којој ће припадници Војске Србије (ВС) и оружаних снага још девет држава увежбавати тактике, технике и процедуре са неубојитим оружјем, приликом ангажовања у мултинационалним операцијама.

3. јун 2021.

У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ ОД 4. ДО 7. ЈУНА АКЦИЈА СУЗБИЈАЊА КОМАРАЦА

Медвеђа – Београд - Предузеће Санит М&М из Ниша обавиће први ларвоцидни третман комараца у периоду од  4.6. - 7.06.2021.године, на територији Јабланичког округа, саопштено је из управе округа.

 

3. јун 2021.

ОПШТИНЕ У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ ДОБИЛЕ ПОДРШКУ ЗА ПРОЈЕКТЕ

Медвеђа – Београд - Потписивањем уговора између Кабинета министра Новице Тончева и 40 локалних самоуправа распоређена су средства за програм подршке унапређења развоја изразито недовољно развијеним општинама (јединица локалне самоуправе четврте групе) за 2021. годину.

2. јун 2021.

НОЋ ВИТЕЗОВА: ММА СПЕКТАКЛ 28. ЈУНА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац –Београд - Клуб “Кнез Лазар” организује 28. јуна, на Видовдан, традиционални Борилачки турнир БУФЦ 4 “Ноћ витезова.”

2. јун 2021.

ДРАГАНА НАКИЋ И НЕДРЕТАН РЕЏЕПИ НОВЕ СУДИЈЕ ОСНОВНОГ СУДА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд - Нове судије Основног суда у Бујановцу Драгана Накић и Недретан Реџепи ступили су на функцију 01.јуна 2021.године.

2. јун 2021.

СВЕТСКИ ДАН ДЕТЕТА У БУЈАНОВЦУ ОБЕЛЕЖЕН ПРЕДСТАВОМ „НАШ 1. ЈУН“

Бујановац – Београд - Представа „Наш 1. јун“ одиграна је у Дому културе у Бујановцу поводом обележавања Светског дана детета.

«Претходна страна   Следећа страна»