Архива вести
                   

ХУМАНИ ЉУДИ ИЗ МЕДВЕЂЕ НАСТАВИЛИ ДА ПОМАЖУ УГРОЖЕНИМ ПОРОДИЦАМА

10. јун 2021.

Медвеђа - Београд - Хуманитарна организација "Дар од Бога" из Медвеђе наставила је да помаже најугроженијим породицама из овог краја, а у току прошле недеље двочланој породици је комплетно опремљена унутрашњост куће, па су тако малој Николини и њеној мајци створени пристојни услови за живот.

Поред кревета и столова, представници организације донирали су и гардеробу, обућу, играчке и телевизор. Према речима председника организације Далибора Цветковића у плану је и да девојчица и њена мајка добију средства за хигијену, али и многе друге ствари које би Николини испунили снове.

„Наша организација ће се трудити да свој деци и родитељима слабијег материјалног статуса олакша живот и улепша детињство. Поред ове акције, ми смо у претходном периоду имали преко 10 хуманитарних акција, а покушаћемо да и у наредном периоду наставимо у том темпу и на тај начин помогнемо онима којима је помоћ потребна“, рекао је Цветковић.

Из Хуманитарне организације "Дар од Бога" кажу и да су скоро дељени пакети у основној школи, као и да је за сву децу обезбеђено бесплатно сликање. Такође, представници ове организације позивају  све људе добре воље да се укључе у добровољне акције, јер је свака  донација добро дошла.

Извор: Јужне вести, Координационо тело