Архива вести
                   
21. мај 2021.

МЕДВЕЂА ОБЕЛЕЖИЛА ДАН ОПШТИНЕ

Медвеђа – Београд -  20. маја 1944. године формирана је Прва српска дивизија у Гајтану, након чега је Горња Јабланица особођена од окупатора у Другом светском рату. Овај дан обележава се као Дан општине Медвеђа...

13. мај 2021.

КОД ПРЕШЕВА ПРВИ ПУТ УОЧЕН ДУГОРЕПИ СВРАЧАК - НОВА ВРСТА ПТИЦЕ У СРБИЈИ

Прешево – Београд - Нову врсту птице, по први пут виђену у Србији - дугорепог сврачка, забележили су орнитолози на територији општине Прешево, у близини границе са Северном Македонијом где је фотографисан гнездећи пар ове малобројне врсте птица.

13. мај 2021.

ЧЕСТИТКА ЗА РАМАЗАНСКИ БАЈРАМ ПРЕДСЕДНИКА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА

Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа честитао је празник свим грађанима  исламске вероисповести  из општина Прешево, Бујановац и Медвеђа.

12. мај 2021.

АРДИТА СИНАНИ НОВА ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ ПРЕШЕВО

Прешево – Београд - Председница одбора ПДД-а у Прешеву, Ардита Синани је новоизабрана председница ове општине.

12. мај 2021.

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ОБУКУ ВАТРОГАСАЦА - НА ЈУГУ ПОСАО ЗА 49 КАНДИДАТА

Београд - Конкурс за основну обуку за заинтересоване младиће и девојке старости од 19 до 30 година за посао ватрогасца-спасиоца расписало је Министарство унутрашњих послова, а прилику за посао у ватрогасним јединицама добиће и 49 кандидата са југа Србије. Рок за пријаву је 25. мај.

8. мај 2021.

БУЈАНОВАЦ ДОБИЈА 7 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА УПРАВЉАЊЕ ОТПАДОМ

Бујановац – Београд - Општина Бујановац ће добити 8,2 милиона динара од Министарства  за развој недовољно развијенох општина, чији је министар Новица Тончев.

«Претходна страна