Архива вести
                   
26. октобар 2020.

КОРОНА ПРЕТИ ДА ДЕСЕТКУЈЕ БУЈАНОВАЧКУ ХИТНУ СЛУЖБУ

Бујановац - Корона је озбиљно погодила Службу хитне помоћи бујановачког Дома здравља, тако да су тренутно троје лекара и један медицински техничар „ван строја“, а чекају се и резултати за све остале раднике.

26. октобар 2020.

НЕЕКСПЛОДИРАНА БОМБА ПРОНАЂЕНА КОД БИЉАЧЕ

Бујановац - Неексплодирано убојно средство налик бомби је пронађено у Биљачи код Бујановца, јавио је портал ВОМ.

26. октобар 2020.

НАЈВЕЋИ БРОЈ НОВООБОЛЕЛИХ ЈЕ У ПРЕШЕВУ

Врање, Прешево, Бујановац - Од 62 тестиране особе са територије Пчињског округа, њих 17 је позитивно на вирус корона, подаци су Завода за јавно здавље Врање.

23. октобар 2020.

ПРОГРАМ ЕУ ПРО РАСПИСАО НАГРАДНИ ЛИКОВНИ КОНКУРС „СОЛИДАРНОСТ НАС СПАЈА” (РОК: 15. НОВЕМБАР 2020)

Развојни програм ЕУ ПРО, уз подршку Европске уније, је расписао  наградни ликовни конкурс за ученике и ученице средњих школа и гимназија из 99 градова и општина на тему „Солидарност нас спаја“, како би млади сагледали свет око себе у години пандемије корона вируса.

23. октобар 2020.

НИШТА ОД АСФАЛТА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац  - Од почетка асфалтирања у центру Бујановца нема ништа, тако да се муке возача и пешака настављају.

23. октобар 2020.

БУЈАНОВАЧКИ ЛОВЦИ ОДНЕЛИ ПОМОЋ МАЈЦИ И СИНУ ИЗ ВОГАНЦА КОЈИ ЈЕДВА ПРЕЖИВЉАВАЈУ

Бујановац - Једна крава, коза и трошна кућица на самој обали Пчиње је једино што имају Благаица (70) и њен син Часлав (45) Лазаревић у селу Воганце.

23. октобар 2020.

ЈОШ 11 НОВОЗАРАЖЕНИХ У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ, У ЈАБЛАНИЧКОМ ТРОЈЕ

Врање, Бујановац, Лесковац  - Према последњем извештају Кризног штаба, у Пчињском округу је од 45 узорака послатих на анализу 11  позитивно на корона вирус, а међу новозараженим је највише Врањанаца, њих седморо.

23. октобар 2020.

УСЛУГА ПОМОЋ У КУЋИ ЗА ОСОБЕ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ И СТАРЕ ОСОБЕ У СЕЛИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Медвеђа - Већи део старачког становништва општине Медвеђе живи на граници или испод границе сиромаштва, а Центар за социјални рад нема увек могућности да им помогне због законских критеријума који важе за кориснике услуга социјалне заштите.

22. октобар 2020.

ОТВОРЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА COMMUNITY SOLUTIONS PROGRAM 2021 - 2022 (РОК: 28. ОКТОБАР 2020)

Community Solutions Program (CSP) је целогодишњи програм професионалног развоја за особе које раде на побољшању својих заједница бавећи се питањима која се односе на енергију и животну средину, мир и решавање сукоба, транспарентност и одговорност, жене и род.

 

22. октобар 2020.

КОНКУРС „САЗНАЛИ НА СЕМИНАРУ – ПРИМЕНИЛИ У ПРАКСИ“ (Рок: 1. децембар 2020)

У циљу развијања и промовисања културе примене знања и вештина развијаних на обукама одобрених програма сталног стручног усавршавања, Завод за унапређивање образовања и васпитања (ЗУОВ) позива запослене у предшколским установама, основним/средњим школама и домовима ученика...

«Претходна страна   Следећа страна»