Архива вести
                   
4. октобар 2019.

У МЕДВЕЂИ ОДРЖАН ДРУГИ ПО РЕДУ ФЕСТИВАЛ МЕДА

Медвеђа – Други по реду фестивал меда у Медвеђи одржан је под покровитељством општине Медвеђа и Координационог тела за Прешево, Бујановац и Медвеђу.

4. октобар 2019.

МЛАДИ АЛБАНЦИ УЧЕ СРПСКИ, МЛАДИ СРБИ АЛБАНСКИ ЈЕЗИК

Бујановац – Двадесетак младих Албанаца из Бујановца и околине, махом средњошколаца, започело је са ваннаставним учењем српског језика, упоредо са суграђанима из српске заједнице који уче албански.

2. октобар 2019.

ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА ГЛАВНЕ УЛИЦЕ ОД КРУЖНОГ ТОКА ДО ДОМА ЗДРАВЉА

Бујановац – Поводом почетка радова на реконструкцији и асфалтирању главне улице у Бујановцу, шеф кабинета председника општине, Рахим Салихи поручио је да је овај подухват „пример добре сарадње локалне самоуправе и Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, за добробит свих грађана општине“.

2. октобар 2019.

ЏИПОВИМА ДО МРКОЊСКОГ ВИСА

Медвеђа – На овогодишњој џипијади, којом возило од Петровца до Мркоњског виса, учествовало је 26 џипова из Медвеђе, Сијаринске бање, Лебана, Лесковца, Тулара, Газдара, Пустог Шилова, Богуновца, Ивања, Лепосавића и Петриља.

2. октобар 2019.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 02.10.2019.

Позивамо вас да у четрвтак 03. октобра, медијски пратите посету Фестивалу меда у Медвеђи, Зорана Стаковића, председника Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа.

«Претходна страна