Архива вести
                   
10. октобар 2019.

РОДИТЕЉИ У АКЦИЈИ У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ“

Бујановац – Родитељи ђака Основне школе „Бранко Радичевић“ у Бујановцу решили су да уреде школско двориште, латили се четке и фарбе и поручили да је ово тек почетак и да следи акција набавке радијатора.

10. октобар 2019.

У ТОКУ УПИС НА МАСТЕР И ДОКТОРСКЕ СТУДИЈЕ НА ЕКОНОМСКОМ ФАКУЛТЕТУ

Бујановац – Економски факултет у Суботици расписао је конкурс за упис на мастер и докторске студије за академску 2019/2020. годину.

10. октобар 2019.

УГОВОРЕ СА ОПШТИНОМ ПОТПИСАЛО 97 ПРЕДУЗЕТНИКА ИЗ БУЈАНОВЦА

Бујановац – Уговоре са Општиним Бујановац о субвенционирању потписало је 97 власника локалних малих и средњих предузећа, којима ће према конкурсу расписаном фебруара припасти укупно 10 милиона динара.

10. октобар 2019.

И У НАРЕДНЕ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ МЕДВЕЂУ ЋЕ ВОДИТИ ИСТИ ЉУДИ

Медвеђа – Небојша Арсић, по други пут је изабран за председника општине, а Горан Ивановић је поново његов заменик, обојица из Српске напредне странке (СНС), док је на челу Скупштине поново Милан Стевановић из Социјалистичке партије Србије (СПС), најмлађи одборник. За његову заменицу изабрана је Горана Бајовић (СНС).

9. октобар 2019.

НАЈМЛАЂИ БУЈОВЧАНИ КОД КАМБЕРИЈА

Бујановац – Председник општине Бујановац, Шаип Камбери, у оквиру обележавања Дечије недеље, угостио је у свом кабинету децу из Предшколске установе „Наша радост“.

9. октобар 2019.

ЕКОНОМСКИ ФАКЛУЛТЕТ ДОЧЕКАО 8. ГЕНЕРАЦИЈУ СТУДЕНАТА

Бујановац – Осма генерација студената бујановачког одељења Економског факултета из Суботице започела  је студирање на овој високошколској установи.

9. октобар 2019.

НАЈМЛАЂИ БУЈОВЧАНИ НА ТРГУ ОБЕЛЕЖИЛИ ПОЧЕТАК ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ

Бујановац – Малишани из Предшколске установе „Наша радост“ у Бујановцу, по традицији, на градском тргу обележили су почетак Дечије недеље.

7. октобар 2019.

КАРАТИСТИ ЗАБЛИСТАЛИ У КРАЉЕВУ

Бујановац, Краљево – Kаратисти ОКК БСК Бујановац учествовали су на 31. Фудокан првенству Србије у Краљеву, на коме је специјални гост био Владимир Јорга.

7. октобар 2019.

БУЈАНОВАЧКИ АТЛЕТИЧАРИ ТРЧАЛИ У СКОПЉУ

Бујановац, Скопље – Атлетичати из Бујановца, чланови клуба „Врањски маратонци“, учествовали су у трци на 10 км у оквиру манифестације „Skoplje Run 2019“.

7. октобар 2019.

„ЛИДЛ“ ДОНИРАО СЕДАМ ТОНА ХРАНЕ ЦРВЕНОМ КРСТУ СРБИЈЕ

Београд – Компанија „Лидл Србија“ донирала је седам тона хране Црвеном крсту Србије за помоћ социјално-угроженим групама, а донацијом је обухваћено око 7.000 појединаца.

«Претходна страна   Следећа страна»