Архива вести
                   

У ТОКУ УПИС НА МАСТЕР И ДОКТОРСКЕ СТУДИЈЕ НА ЕКОНОМСКОМ ФАКУЛТЕТУ

10. октобар 2019.

Бујановац – Економски факултет у Суботици расписао је конкурс за упис на мастер и докторске студије за академску 2019/2020. годину.

У току упис на мастер и докторске студије на Економском факултету.

На мастер академске студије може се уписати укупно 398 студента (у Суботици 174, у Новом Саду 199 и у Бујановцу 25), од тога 181 студент чије се студирање финансира из буџета Републике Србије и 217 студената који сами финансирају своје школовање. Конкурс за упис на мастер студије отворен је до 14. октобра.

Пред заинтересованим кандидатима који се одлуче да упишу мастер студије на Економском факултету је разноврстан избор, будући да могу да бирају између осам студијских програма, тачније Аграрне економије и агробизниса, Европске и међународне економије и бизниса, Финансија, банкарства и осигурања, Маркетинга, Менаџмента, Рачуноводства и ревизије, Трговине и Пословне информатике.

На докторске академске студије може се уписати укупно 14 студената, од тога шест чије се студирање финансира из буџета Републике Србије и осам студената који сами финансирају своје школовање. Пред будућим студентима који одлуче да упишу највиши ниво студија налазе се три студијска програма, односно Економија, Пословна економија и менаџмент и Пословна информатика. Конкурс за упис на докторске студије отворен је до 18. октобра.

Све детаље о квотама и условима за упис на мастер и докторске студије на Eкономском факултету у Суботици  можете погледати oвом линку, а више о свим дешавањима, стручним предавањима, студентским екскурзијама, спортским успесима и активностима студената можете сазнати на званичној Фејсбук страници ове високообразовне установе.

Извор: Subotica.com и Координационо тело