Архива вести
                   
6. јули 2017.

МЛАДИ ИЗ БУЈАНОВЦА УРЕЂУЈУ МОРАВСКИ КЕЈ

Бујановац - Дванаест омладинаца из Бујановца, села Кленике, Клиновац и Света Петка,  јуче је потписало уговоре о раду  на годину дана  са фирмом која изводи радове на Коридору 10, на делу  аутопута који пролази кроз Бујановац.

6. јули 2017.

ТЕСТОВИ О ЗАВРШНОМ ИСПИТУ НА ПРОВЕРИ

Бујановац, Врање - Министар просвете Младен Шарчевић наредио је хитан ванредни надзор спровођења мале матуре у школама чији ученици су имали сумњиво добре резултате на тестовима из српског, односно матерњег језика, математике и комбинованом тесту.

5. јули 2017.

ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ НА ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Економски факултет из Суботице је на свом одељењу у Бујановцу продужио  рок за пријаву за полагање пријемног испита, који је почео 30.јуна.

5. јули 2017.

ПОЧЕО УПИС СРЕДЊОШКОЛАЦА

Бујановац - У средњим школама у Србији почео је дводневни упис новопримљених ученика у први разред школске 2017/18 године.

5. јули 2017.

„БОГУНОВАЧКЕ ИГРЕ “ У СУБОТУ 8. ЈУЛА

Медвеђа – Туристичка организација општине Медвеђа организује традиционалну 9. манифестацију „Богуновачке игре“у суботу 8. јула у Богуновцу.Организатори позивају све заинтересоване да посете ову традиционалну манифестацију која се одржава на прелепим ливадама Богунавца, а за 9. „Богуновачке игре“ предвиђен је, од 13 до 15 часова, следећи програм...

4. јули 2017.

ПОЧЕТАК ИСПЛАТЕ ОПШТИНСКИХ СУБВЕНЦИЈА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ

Бујановац - Председник општине Бујановац Шаип Камбери најавио је да ће ове недеље почети исплата општинских субвенција пољопривредним произвођачима за набавку машина и опреме.

4. јули 2017.

ДЕЦА ИЗ БУЈАНОВЦА И МЕДВЕЂЕ У ОДМАРАЛИШТУ ДИВЉАНИ

Бујановац, Медвеђа - Црвени крст Бујановац упутио је тридесет четворо деце  из те  општине у одмаралише нишког Црвеног крста „Дивљани” у Белој Паланци.

4. јули 2017.

У ВРАЊУ И БУЈАНОВЦУ СМАЊЕН БРОЈ РОМСКЕ ДЕЦЕ КОЈА НАПУШТАЈУ ШКОЛУ

Бујановац, Врање – „Захваљујући повишеној свести родитеља о значају образовања, смањен је број ромске деце у Врању и Бујановцу која, због одласка  својих родитеља на сезонски рад у друге делове Србије, напуштају школу,“ изјавио је Звездан Рамић, председник Ромског културног центра, на округлом столу који је за ромске активисте организован у сали Начелства Пчињског округа у Врању.

3. јули 2017.

ОДРЖАН РЕГИОНАЛНИ САСТАНАК ПРЕДСТАВНИКА ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА И ОРГАНИЗАЦИЈА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА

Врање - У организацији Центра за истраживање, транспарентност и одговорност (ЦРТА) из Београда, уз подршку ОЕБС-а и Министарства за државну управу и локалну самоуправу, у Врању је одржан регионални састанак представника локалних самоуправа и организација цивилног друштва, на коме је било речи о укључивању заинтересованих институција у Партнерство за отворену управу.

3. јули 2017.

НОВА АМБУЛАНТА У ЛЕТОВИЦИ ЧЕКА ДОЗВОЛУ ЗА РАД

Бујановац - Иако је село Летовица пре четири године добило нову зграду амбуланте, која би требало да послује у саставу бујановачког Дома здравља, мештани овог насеља у општини Бујановац и даље безуспешно очекују почетак њеног рада.

«Претходна страна   Следећа страна»