Архива вести
                   
11. јули 2017.

БУЈАНОВАЦ: АПЕЛ ДА СЕ ШТЕДИ ВОДА

Бујановац - Бујановачко Јавно предузеће „Комуналац“упутило је апел грађанима општине Бујановац да савесно , рационално и наменски користе воду из градског водовода у данима високих температура.

11. јули 2017.

МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ ФОЛКЛОРА У РАКОВЦУ

Бујановац – На спортском терену код школе у селу Раковац, 13. јула почиње 9. Међународни фестивал фолклора, на коме ће, поред домаћих, наступити и ансамбли из суседне Македоније.

11. јули 2017.

„ГЕЈЗЕРСКЕ НОЋИ“ ПОЧИЊУ 26. ЈУЛА

Медвеђа - Јубиларна двадесета манифестација „Гејзерске ноћи” у Сијаринској бањи почиње у среду, 26. јула свечаним отварањем и концертом Снежане Бабић Снеки, а  седме вечери посетиоци ће моћи да уживају у наступу  Мирослава Илића.

10. јули 2017.

ДРВО КОЈЕ ДОНОСИ И 50.000 ЕВРА ПО ХЕКТАРУ

Прешево - Ако све буде ишло по плану, први погон на југу Србије за прераду брзорастућег дрвета пауловније, које називају дрветом будућности, биће изграђен у атару села Трнавска Река код Прешева. Изградњу јединствене фабрике најављује Љубиша Тошић који се од пре три године бави производњом пауловније.

10. јули 2017.

КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ ПРИВРЕДНИХ ДРУШТАВА У ПРОГРАМУ РАДНИХ ПРАКСИ

Позивају се сва заинтересована привредна друштва да се пријаве за учешће у програму радних пракси који реализује Београдска отворена школа (БОШ) у партнерству са Привредном комором Србије и Америчком привредном комором у Србији, а уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије.

7. јули 2017.

ПРЕШЕВО: НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ НА ИЗВОРИШТИМА У ЖУЈИНЦУ

Прешево - У селу Жујинце, општина Прешево, настављена је ревитализација пет бунара са којих се та општина снабдева пијаћом водом, јавио је портал Титули.

7. јули 2017.

ОКРУГЛИ СТО У МЕДВЕЂИ О БУДУЋНОСТИ ФАКУЛТЕТА, ЗАПОШЉАВАЊУ И ПОТРЕБАМА МЛАДИХ

Медвеђа - У оквиру пројекта “Културне потребе младих у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи - Како до дијалога”, који  финансирају Европска унија, Влада Швајцарске и Влада Републике Србије преко програма Европски Прогрес, Центар за демократију и развој југа Србије организује Округли сто у Медвеђи у петак, 7.јула 2017. године, од 13 сати у скупштинској сали општине Медвеђа.

7. јули 2017.

КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У БЕСПЛАТНОЈ ОБУЦИ ЗА ПОКРЕТАЊЕ СОПСТВЕНОГ БИЗНИСА (РОК: 16. 7. 2017)

Покрет за европски развој образовања, уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, расписао је јавни позив будућим младим предузетницима за учешће у бесплатној петодневној обуци која ће им помоћи да покрену сопствени бизнис.

6. јули 2017.

ОПШТИНСКИ САВЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ: СТАЊЕ СТАБИЛНО

Бујановац  – Безбедносна ситуација у првих шест месеци ове године на територији бујановачке општине је задовољавајућа, оценио је на јучерашњем састанку Савет за безбедност и превенцију криминалитета општине Бујановац.

6. јули 2017.

ЗАВРШЕН КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ МЕДИЈСКИХ САДРЖАЈА

Бујановац - По конкурсу за суфинасирање медијских садржаја за остваривање јавног интереса у области јавног информисања, седамнаест медијских пројеката ће бити суфинансирано из буџета општине Бујановац, објављено је на сајту општине.

«Претходна страна   Следећа страна»