Архива вести
                   
15. децембар 2017.

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА БУЈАНОВАЧКИХ СТУДЕНАТА

Бујановац – Центар за развој локалних услуга социјалне заштите из Врања обухвата прихватилиште за децу и омладину,за жртве породичног насиља и дневни боравак за децу и омладину са сметњама у психофизичком развоју,оболелој од аутизма и са первазивним развојним поремећајем.

14. децембар 2017.

ЈАВНА РАСПРАВА О БУЏЕТУ УЗ ПРИСУСТВО ПРЕДСТАВНИКА МЕДИЈА И НВО

Бујановац - Председник општине Бујановац Шаип Камбери је у свом кабинету угостио представнике локалних медија и невладиних организација како би са њима разговарао о планирању општинског буџета за 2018. годину.

14. децембар 2017.

НАПРЕДАК НА ЈУГУ СРБИЈЕ ПО ШВАЈЦАРСКОМ МОДЕЛУ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Тридесетчетири локалне самоуправе са југоистока и југозапада Србије су уз подршку Владе Швајцарске и Европске уније направиле важне кораке на пољу доброг управљања како би биле уређеније, боље регулисане, равноправније и транспарентније уз више учешћа и укључености грађана у локалним заједницама.

14. децембар 2017.

МЕДВЕЂА НОВИ ЧЛАН ПРЕДСЕДНИШТВА СКГО

Медвеђа  - Општина Медвеђа је постала нови члан Председништва Сталне конференције градова и општина.

13. децембар 2017.

МОСТ КОД „ЈУГОКОПА“ УСКОРО ГОТОВ, МОРАВА ПРЕМОШЋЕНА И НА ПЕТЉИ „БУЈАНОВАЦ 2”

Бујановац – Коловоз новог  моста-надвожњака изнад Јужне Мораве, путног и железничког Коридора 10 у близини „Југокопа“ код Бујановца, добио је и други слој асфалта.

13. децембар 2017.

ШКОЛА ЗА ПРИМЕР, СРПСКИ И АЛБАНСКИ ЂАЦИ НАЈБОЉИ ДРУГОВИ

Медвеђа - У општини Медвеђа вековима заједно живе Срби и Албанци. Добри међунационални односи негују се од малих ногу, а прави пример за то је основна школа у Сијаринској бањи.

13. децембар 2017.

ОДРЖАН САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА 17 МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

Медвеђа - У скупштинској сали општине Медвеђа одржан је састанак са представницима седамнаест месних заједница, који су се окупили како би сумирали резултате постигнуте у овој години.

12. децембар 2017.

ОСНОВНЕ ШКОЛЕ У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ ПОХАЂА 77 ЂАКА МИГРАНАТА

Основне школе у Врању, Прешеву, Бујановцу и Босилеграду похађа 77 деце избеглица и миграната са Блиског истока који су са својим родитељима смештени у прихватним центрима у та четири града, изјавио је мернтор Министарства просвете за децу мигранте у Пчињском округу, Сашко Николић.

8. децембар 2017.

БУЈАНОВАЧКИМ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА ПОДЕЉЕНА РЕШЕЊА О ДОДЕЛИ СУБВЕНЦИЈА

Бујановац - Председник општине Бујановац Шаип Камбери је у сали скупштине општине пољопривредним произвођачима поделио 154 решења о додели субвенција. 

8. децембар 2017.

ЗАНИЕР: ГЛЕДАЈТЕ У БУДУЋНОСТ А НЕ У ПРОШЛОСТ

Бујановац - Високи комесар ОЕБС-ове Канцеларије за националне мањине Ламберто Заниер, који је недавно боравио у Бујановцу поводом састанка о Одељењу Економског факултета из Суботице у Бујановцу,  изјавио је у Бујановцу...

«Претходна страна   Следећа страна»