Архива вести
                   

ОДРЖАН САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА 17 МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

13. децембар 2017.

Медвеђа - У скупштинској сали општине Медвеђа одржан је састанак са представницима седамнаест месних заједница, који су се окупили како би сумирали резултате постигнуте у овој години.

Представници месних заједница су изнели своје проблеме, са циљем да се у пројектовању буџета за 2018. годину има у виду оно што је алармантно, обзиром да на терену људи имају проблема са електроснабдевањем и телефонијом, али и путном и атарском инфраструктуром.

Поред представника месних заједница, састанку су присуствовали председник општине Небојша Арсић и његови помоћници Лемја Ђема и Радомир Радовановић.

„Предлажем да сваког месеца посећујем по две месне заједнице, како бих се конкретније упознао са вашим проблемима“, нагласио је Арсић.

У плану је и мењање статута општине Медвеђа, како би се пронашло решење да све месне заједнице, у складу са Законом, добију своје легалне представнике, јер девет месних заједница их нема.

На крају састанка је закључено да ће се средства планирана за буџет у 2018. години одредити приоритетно, према месним заједницама којима је то најнеопходније.

Извор: Југмедиа и Координационо тело