Arhiva vesti
                   
22. Novembar 2023.

IZLOŽBA ALBANSKIH UMETNIKA IZ REGIONA U BUJANOVCU

U Bujanovcu će sutra biti održana izložba radova raznih albanskih umetnika. Nacionalni savet Albanaca (NSA) najavljuje izložbu pod nazivom "Boje novembra" za nacionalnu izložbu.

21. Novembar 2023.

OD 1. JANUARA NOVIH 500.000 VAUČERA ZA ODMOR U SRBIJI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u subotu najavio da se produžava rok za upotrebu preostalih 40.000 vaučera za odmor, kao i da građani od 1. januara 2024. godine mogu da računaju na novu pomoć države u vidu novih 500.000 vaučera za odmor u Srbiji.

21. Novembar 2023.

NENAD MITROVIĆ PRISUSTVOVAO SVEČANOJ DODELI UGOVORA O RADU MEDICINARIMA KOJI SU RADILI TOKOM PANDEMIJE KORONA VIRUSA

Ministarstvo zdravlja dozvolilo je medicinskim radnicima koji su aktivno učestvovali u suzbijanju pandemije COVID-19 u domovima zdravlja i domovima zdravlja, a nisu imali ugovore o radu na neodređeno vreme, da ih potpišu.

17. Novembar 2023.

APEL POLICIJE DA SE SMANjI BRZINA KRETANjA VOZILA U ZONI PEŠAČKIH PRELAZA

Od oktobra do danas, u saobraćajnim nezgodama u Srbiji poginula su 23 pešaka, dok je više od 300 pešaka zadobilo teške povrede. Više od četvrtine ovih saobraćajnih nezgoda dogodilo na pešačkom prelazu.

17. Novembar 2023.

OPŠTINA NUDI U ZAKUP OSAM MESTA ZA KIOSKE, POČETNA CENA 900 DINARA PO KVADRATU

Opština Bujanovac objavila je oglas o izdavanju u zakup osam parcela javne površine za postavljanje manjih montažnih objekata na teritoriji grada Bujanovca i u Bujanovačkoj Banji.

17. Novembar 2023.

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST PREDSEDNIKA KOORDINACIONOG TELA ALEKSANDRA MARTINOVIĆA

Tvrdnje da su hiljade Albanaca tzv. Preševske doline izbrisani iz biračkog spiska, te da im je policija pasivizirala adrese...

17. Novembar 2023.

MARTINOVIĆ: APSOLUTNO NELEGITIMNA ODLUKA O PROMENI NAZIVA OSNOVNE ŠKOLE U BUJANOVCU

Povodom odluke o promeni naziva OŠ „Desanka Maksimović“ u Bujanovcu u OŠ „Ismail Kadare“, ministar državne uprave i lokalne samouprave i predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije...

16. Novembar 2023.

MINISTAR GORAN VESIĆ OBIŠAO BUJANOVAČKU OPŠTINU

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u tehničkom mandatu Goran Vesić je sa saradnicima posetio opštinu Bujanovac, gde je razgovarao sa građanima o mogućnostima za rešavanje njihovih gorećih problema po pitanju infrastrukture.

16. Novembar 2023.

FSS POZIVA SVE ŠKOLE I KLUBOVE DA DOVEDU DECU DO 14 GODINA NA UTAKMICU ORLOV PROTIV BUGARSKE U LESKOVCU

Fudbalski savez Srbije poziva sve Osnovne škole, škole fudbala i fudbalske klubove koji rade sa decom osnovnoškolskog uzrasta da organizovano dođu na poslednju, odlučujuću utakmicu kvalfiikacija za UEFA Evropsko prvenstvo...

15. Novembar 2023.

MOJA PRVA PLATA: U BUJANOVCU SE TRAŽE OVA ZANIMANjA

Kroz program „Moja prva plata“ može da se privremeno zaposli više od 50 mladih u opštini Bujanovac. Bujanovački poslodavci iz javnog i privatnog sektora traže doktore, farmaceute, kuvare, konobare, stolare i kandidate raznih drugih zanimanja.

«Претходна страна   Следећа страна»