Arhiva vesti
                   
14. Novembar 2022.

ĐACI MEDICINSKOG SMERA „SVETOG SAVE“ GRAĐANIMA NA TRGU U BUJANOVCU MERILI ŠEĆER I PRITISAK

Bujanovac – Beograd - Učenici četvrtog razreda Srednje škole “Sveti Sava” smer medicinska sestra-vaspitač, u saradnji sa Crvenim krstom, organizovali su na gradskom trgu akciju merenja krvnog pritiska i šećera u krvi.

10. Novembar 2022.

DEMINERI U AKCIJI KOD BOROVCA I BAZE „JUG“

Bujanovac – Beograd - Na području Borovca i vojne baze „Jug“ kod Bujanovca počinje čišćenje teritorije od kasetne municije zaostale posle NATO bombardovanja, rečeno je u opštinskom Štabu za vanredne situacije.

9. Novembar 2022.

KAKO JE KLINOVAC DOBIO NADIMAK "AKADEMSKO SELO"

Bujanovac – Beograd - Selo Klinovac decenijama unazad važi za "akademsko selo". Istraživači ovog kraja pripovedaju da je u ovom malom selu u Pčinjskom okrugu koje je prema popisu iz 2002. brojalo 539 stanovnika, gotovo svaka kuća dala je bar jednog akademskog građanina, te da je iz Klinovca u beli svet otišlo najmanje desetak doktora nauka.

7. Novembar 2022.

ULICA STEPE STEPANOVIĆA U BUJANOVCU ZAVRŠENA PRE ROKA

Bujanovac – Beograd - Rekonstrukcija dela ulice Vojvode Stepe Stepanovića u centru Bujanovca završena je u subotu, pre predviđenog roka.

4. Novembar 2022.

ĐACI IZ „SEZAI SUROI“ POKAZALI ZNANjE NA REGIONALNOM TAKMIČENjU U LESKOVCU

Bujanovac – Beograd -  Učenici bujanovačke Srednje škole „Sezai Suroi“ učestvovali su na regionalnom takmičenju „Poslovni izazov“ u Leskovcu, a jedan od njih – Ćetin Aćifi, učenik četvrtog razreda, sa ekipom svojih vršnjaka iz  drugih škola, osvojio je treće mesto na ovom  takmičenju.

4. Novembar 2022.

UMANjENI RAČUNI ZA GREJANjE U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd -  Oktobarski račun za grejanje iz gradske bujanovačke toplane  biće umanjen zbog odlaganja početka grejne sezone, kažu u JP “Komunalac”.

3. Novembar 2022.

ŽBEVAC DOBIJA NOVI BUNAR- KREĆU RADOVI

Bujanovac – Beograd -  Radovi na izgradnji bunara za rešavanje problema vodosnabdevanja u selu Žbevac počinju ovih dana.

2. Novembar 2022.

NOVE ULICE U BILjAČI, ARIFI OBIŠAO RADOVE

Bujanovac – Beograd -  U selu Biljača privode se kraju infrastrukturni projekti vredni 5 miliona dinara, saopšteno je iz Opštine Bujanovac.

1. Novembar 2022.

NA MESTU STAROG BIOSKOPA U PREŠEVU U PLANU IZGRADNjA KONGRESNOG CENTRA

Preševo – Beograd - Umesto nekadašnjeg bioskopa “Krašnica”, koji je predviđen za rušenje, u Ulici Save Kovačevića Preševljani će dobiti multifunkcionalni kongresni centar, u kome je planirana izgradnja konferencijske sale sa 262 mesta ili sala Skupštine.

«Претходна страна