Arhiva vesti
                   
23. Novembar 2022.

ĐACI ŠKOLE „SEZAI SUROI“ OSVOJILI 100.000 DINARA NA UNICEFOVOM TAKMIČENjU

Bujanovac – Beograd -  Učenici bujanovačke Srednje škole „Sezai Suroi“ osvojili su 100.000 dinara na takmičenju Unicefa. Takmičenje je održano od 14. do 16. novembra u Beogradu, a još samo četiri škole su uspele da osvoje nagradu i iznos od 100.000 dinara.

23. Novembar 2022.

LOVNI TURIZAM U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd -  Na teritoriji bujanovačkog lovišta postavljeno je osam čeka, hranilišta i solišta za divljač, u okviru projekta „Foto-lov bez granica“, kaže upravnik lovišta, Nikola Veljković.

23. Novembar 2022.

MLADI I BEZBEDNOST

Bujanovac – Beograd – Centar za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) organizovao  je okrugli sto „Mladi i bezbednost“, u okviru koga je predstavljen izveštaj sa rezultatima istraživanja koje je ova organizacija sprovela tokom septembra 2022. godine.

22. Novembar 2022.

SLUŽBA „POMOĆ U KUĆI“ POČELA SA RADOM U MEDVEĐI

Medveđa – Beograd - Najstarijim stanovnicima Medveđe, kojima je potrebna pomoć u kući, tokom zime će u nabavci namirnica, lekova, plaćanju računa i održavanju higijene pomagati gerontodomaćice.

22. Novembar 2022.

GUSLARSKO VEČE U MEDVEĐI

Medveđa – Beograd – U velikoj sali Kulturnog centra, održan je revijalni koncert guslara. Organizator je Udruženje guslara i pisaca epske poezije „Gornja Jablanica” iz Medveđe u saradnji sa Kulturnim centrom.

21. Novembar 2022.

BSK DOBIO LOPTE OD RUKOMETNOG SAVEZA

Bujanovac – Beograd -  Rukometni savez Srbije  poklonio je bujanovačkom  klubu BSK dvadeset lopti, a najavljena je i donacija sportske opreme.

18. Novembar 2022.

UMETNIČKA MUZIKA NA JUGU

Medveđa – Beograd – U Kulturnom centru opštine Medveđa održan je četvrti koncert iz serije „Umetnička muzika na jugu“  u okviru projekta koji je podržalo Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije.

17. Novembar 2022.

OPŠTINA ISPLAĆUJE 7,8 MILIONA GRAĐANIMA ZA ŠTETU OD OLUJE U JUNU

Bujanovac – Beograd -  Za štetu na objektima i poljoprivrednom zemljištu nastalu usled nevremena koje je pogodilo Bujanovac i okolna sela juna ove godine Opština će građanima isplatiti 7,8 miliona dinara, kažu u opštinskom Štabu za vanredne situacije.

17. Novembar 2022.

ODLAŽU SE IZBORI ZA MESNE ZAJEDNICE U OPŠTINI BUJANOVAC

Bujanovac –  Beograd -  Izbori za savete mesnih zajednica u opštini Bujanovac neće biti održani 4. decembra, kako je ranije bilo odlučeno, već se odlažu, a novi datum će biti naknadno utvrđen. Odluku o prekidu svih izbornih radnjih doneo je predsednik Skupštine opštine Bujanovac, Enver Ramadani.

16. Novembar 2022.

U BUJANOVCU ASFALTIRANO 11 ULICA U KOJIMA ŽIVE ROMI

Bujanovac – Beograd -  U bujanovačkim naseljima u kojima žive Romi asfaltirane su još dve ulice, kažu u organizaciji “Romski san”.

«Претходна страна   Следећа страна»