Arhiva vesti
                   
20. Avgust 2021.

ŽENE IZ BUJANOVCA NA BESPLATNIM PREVENTIVNIM PREGLEDIMA

Bujanovac – Beograd - 70-tak žena sa teritorije opštine Bujanovac je besplatno pregledano u okviru projekta “Zdravlje žena i Kovid-19”, Odbora za ljudska prava iz Vranja.

18. Avgust 2021.

POŽAR U BOROVCU, OPASNOST OD ZAOSTALIH NATO BOMBI

Bujanovac – Beograd - Vatrogasci i meštani,17.avgusta su se izborili sa požarima na 5 lokacija oko Bujanovca, a najkritičnije bilo je u Borovcu gde je vatra pretila da zahvati brojne eksplozivne naprave zaostale posle NATO bombardovanja u ataru ovog sela.

18. Avgust 2021.

ŠANSA ZA SAKUPLjAČE OTPADA U BUJANOVCU DA OZVANIČE SVOJ POSAO

Bujanovac – Beograd - Neformalni sakupljači otpada na teritoriji opštine Bujanovac imaće priliku da dođu do zaposlenja kroz projekat lokalne samouprave i organizacije Help “Smanjenje plastičnog otpada i povećanje količine reciklažnog materijala u proizvodnom procesu uz poboljšanje mogućnosti zapošljavanja”, poručuju nadležni iz Opštine.

17. Avgust 2021.

U BUJANOVCU SVE SPREMNO ZA 3. DOZU VAKCINE, GRAĐANI DOBIJAJU SMS POZIV

Bujanovac – Beograd - Građani koji su primili vakcinu i revakcinu, narednih dana mogu očekivati poziv i za treću dozu imunizacije koja će se u Bujanovcu obavljati na punktu na Ekonomskom fakultetu.

17. Avgust 2021.

POČINjE REKONSTRUKCIJA ULICA OKO VRTIĆA U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd -  Početak radova na rekonstrukciji ulica oko bujanovačkog vrtića počinje najkasnije za dve nedelje uz postavljanje privremene signalizacije jer je reč o jednoj od glavnih saobraćajnica u gradu, Fazila Azemović, načelnica Odeljenja za investicije i razvoj.

17. Avgust 2021.

FAZILA AZEMOVIĆ: RAZMOTRIĆEMO ZAHTEV ZA “LEŽEĆIM POLICAJCEM U REKOVCU”

Bujanovac – Beograd - Za postavljanje “ležećeg policajca” kod osnovne škole u selu Rakovac potreban je nalog Uprave saobraćajne policije koja kritične saobraćajnice određuje kao bezbedonosno problematične. Opština ne može da ih postavi bez toga.

16. Avgust 2021.

U BUJANOVCU 6.000 OBJEKATA ČEKA NA LEGALIZACIJU

Bujanovac – Beograd - Na teritoriji opštine Bujanovac trenutno je oko 6.000 nelegalno izgrađenih objekata koji su u postupku legalizacije, a razlozi za ovako veliki broj su nemar građana, ali i neadekvatna saradnja opštinskog Odeljenja za urbanizam sa Službom za katastar nepokretnosti, navodi Basri Memeti, načelnik ovog odeljenja.

16. Avgust 2021.

BIVŠIM RADNICIMA GEOKSA PO 54.000 DINARA

Bujanovac – Beograd -  Nekadašnjim radnicima fabrike Geoks u Vranju se isplaćuje jednokratna pomoć od po 53.965 dinara, saopštilo je Ministarstvo finansija.

16. Avgust 2021.

MINISTARSTVO ĆE POMOĆI OKO DEPONIJE I TRANSFER STANICE

Bujanovac – Beograd - Ministarstvo za zaštitu životne sredine pomoći će Bujanovcu oko transfer stanice, koja se smatra spasonosnim rešenjem i jedinim načinom za sprečavanje ekološke katastrofe koja Bujanovcu preti od gradske deponije.

10. Avgust 2021.

VULIN: INSISTIRAĆU NA POOŠTRAVANjU KAZNENE POLITIKE PREMA SVIMA KOJI IZAZOVU POŽAR

Bujanovac – Beograd - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je prilikom obilaska Pčinjskog upravnog okruga, gde je u poslednjih nedelju dana zabeleženo više od 100 požara na otvorenom, da će insistirati na pooštravanju kaznene politike...

«Претходна страна   Следећа страна»