Arhiva vesti
                   

MARKO I LAZAR IZ BUJANOVCA PAKETIĆIMA OBRADOVALI 70 MALIŠANA

27. Decembar 2021.

Bujanovac – Beograd -  Sedamdeset novogodišnjih paketića podeljeno je mališanima iz Bujanovca i okolnih sela zahvaljujući humanitarnoj akciji mladih Bujanovčana Marka Petkovića i Lazara Lazarevskog. Akcija je pokrenuta sa ciljem da se deci iz socijalno ugroženih porodica obezbede paketići.

Desetak dana je bilo potrebno da ovi mladi Bujanovčani pokrenu akciju, prikupe i podele poklone i tako obraduju decu čiji roditelji nisu u mogućnosti da kupe ili sami naprave novogodišnji paketić.

„Presrećan sam što smo za tako kratko vreme uspeli da napravimo 70 paketića za decu i da im ulepšamo novogodiišnje praznike. Zahvalni smo svima koji su podržali našu akciju i nadamo se da će sledeće godine biti mnogo bolje“, kaže  Marko Petković.

Dečiji osmeh, radost i sreća koja se mogla videti kod dece je,  kako kaže, nešto što se “ne zaboravlja”.

„Paketići je podelio Deda Mraza lično i zaista je bila super atmosfera. Kao znak zahvalnosti mališani su nam priredili program, pevali su pesmice i zajedno smo uživali. Jedno predivno iskustvo za sve nas“, dodaje Marko.

Osim u bujanovačkom vrtiću “Naša radost” , novogodišnji paketići su podeljeni i u odeljenjima u selima Rakovac, Levosoje, Ljiljance, Lopardince, Karadnik i Srpska Kuća.

Izvor: BUjanovačke, Koordinaciono telo