Arhiva vesti
                   
10. Jun 2019.

PAN TEATAR GOSTOVAO U BUJANOVAČKOM POZORIŠTU

Bujanovac – Sa dve predstave u dva dana, beogradski Pan Teatar oduševio je pozorišnu publiku u Bujanovcu, a organizator Bujanovačko amatersko pozorište (BAP) najavljuje nova gostovanja glumačkih trupa iz svih krajeva Srbije, ali i svoju premijeru.

7. Jun 2019.

ONLAJN EDUKATIVNA RADIONICA „NAPIŠI I VODI PROJEKAT U 10 LAKIH KORAKA”

„Napiši i vodi projekat u 10 lakih koraka” je onlajn edukativna radionica čiji je cilj da vam pomogne da steknete praktično znanje u oblasti koja vam sutra može postati zanimanje.

7. Jun 2019.

PREMIJA OSIGURANjA USEVA, PLODOVA, ZASADA, RASADNIKA I ŽIVOTINjA

Uprava za agrarna plaćanja je objavila Pravilnik o uslovima, načinu i obrascu zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za premiju osiguranja useva, plodova, višegodišnjih zasada, rasadnika i životinja.

6. Jun 2019.

POZIV ZA UČEŠĆE U EDUKATIVNOM PROGRAMU U POLjSKOJ

Organizacija “Magic in the Current World” poziva zainteresovane u Republici Srbiji da se prijave za učešće u edukativnom programu projekta Mural for Tolerance (Smart Living), koji će biti realizovan u drugoj polovini jula u Poljskoj.

5. Jun 2019.

ISKORISTITE LETO ZA STICANjE VOLONTERSKOG ISKUSTVA U SRBIJI!

U Mladim istraživačima Srbije – Volonterskom servisu Srbije je u ponedeljak, 3. juna, počelo prijavljivanje za međunarodne volonterske kampove u Srbiji.

5. Jun 2019.

POZIV ZA UČEŠĆE U EDUKATIVNOM PROGRAMU U MOLDAVIJI

Organizacija “Magic in Current World” i “MUSS Srbija” pozivaju mlade od 18 do 30 godina da se prijave za učešće u edukativnom projektu “ARTiculacion”, koji podržava program Erasmus+ Evropske unije.

4. Jun 2019.

„INKLUZIJA ROMA I DRUGIH MARGINALIZOVANIH GRUPA U SRBIJI – INICIJATIVA ZA INKLUZIJU“ – POZIV ZA PODNOŠENjE PREDLOGA PROJEKATA (ROK: 14.06.2019)

U okviru projekta „Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji – Inicijativa za inkluziju”, Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) i Nemačka razvojna saradnja koju sprovodi GIZ raspisuju konkurs za izbor osam lokalnih samouprava...

4. Jun 2019.

JAVNI POZIV MINISTARSTVA POLjOPRIVREDE ZA NABAVKU NOVIH MAŠINA I OPREME ZA UNAPREĐENjE PRIMARNE PROIZVODNjE BILjNIH KULTURA U 2019. GODINI

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je objavilo javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne proizvodnje biljnih kultura u 2019. godini.

4. Jun 2019.

NACIONALNI DAN DAVANjA

Nacionalni dan davanja je inicijativa Srpskog filantropskog foruma sa misijom razvoja kulture davanja u Srbiji. Srpski filantropski forum sprovodi inicijativu u okviru Projekta za unapređenje okvira za davanja, koji finansira USAID...

4. Jun 2019.

ČESTITKE PREDSEDNIKA KOORDINACINOG TELA, ZORANA STANKOVIĆA ZA RAMAZANSKI BAJRAM

Povodom praznika Ramazanskog bajrama, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoran Stanković uputio je čestitke građanima koji proslavljaju ovaj praznik.

«Претходна страна   Следећа страна»