Arhiva vesti
                   
21. Februar 2019.

KANCELARIJA ZA SARADNjU SA CIVILNIM DRUŠTVOM I KOORDINACIONO TELO ODRŽALI PREZENTACIJU U BUJANOVCU

Bujanovac – Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije kao nacionalna kontakt tačka za program Evropske unije „Evropa za građane i građanke” u Srbiji, u saradnji sa Službom Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa...

20. Februar 2019.

JELENA IZ RAKOVCA POSLE KUĆE DOBILA I POSAO U DUVANSKOJ INDUSTRIJI BUJANOVAC

Bujanovac –U samo nekoliko dana sreća je dva puta zakucala na vrata samohrane majke Jelene Mitrović (32) iz sela Rakovac i njene tri ćerke.

20. Februar 2019.

STOČARI IZ BUJANOVCA NEZADOVOLjNI JER U NjIHOVOM KRAJU NEMA KLANICA

Bujanovc, Preševo – U Bujanovcu i Preševu se prethodnih nekoliko godina povećava stočni fond, ali još nije dostigao broj iz perioda od pre desetak godina kada je radila klanica.

20. Februar 2019.

GUMOPLASTIKA: UVEDEN PREDHODNI STEČAJNI POSTUPAK

Bujanovac – U bujanovačkoj Gumoplastici pokrenut je tzv. prethodni stečajni postupak, potvrdila je sudija Privrednog suda u Leskovcu Tijana Momčilović.

19. Februar 2019.

KOŠARKAŠKI KLUB JABLANICA IZ MEDVEĐE OBELEŽIO JUBILEJ – 30 GODINA POSTOJANjA

Medveđa – Svečanom akademijom, u Kulturnom centru Medveđe započet je program proslave jubileja košarkaškog kluba Jablanica iz Medveđe.

19. Februar 2019.

SVI NOVOZAPOSLENI U DOMU ZDRAVLjA SU IZ BUJANOVAČKE OPŠTINE

Bujanovac – Svi novozaposleni u bujanovačkom Domu zdravlja su iz bujanovačke opštine, čime je rukovodstvo ove zdravstvene ustanove ispunilo neformalnu preporuku lokalne samouprave o favorizovanju kandidata iz Bujanovca na nedavno završenom konkursu, potvrdila je za Bujanovačke direktorka dr Lela Jovanović.

18. Februar 2019.

AMBASADOR BELGIJE, POSETIO I MEDVEĐU

Medveđa – Nakon posete Leskovcu, novoimenovani ambasador Kraljevine Belgije u Srbiji, Kunrad Adam, obišao je Medveđu i Sijarinsku Banju. Ovo je njegova prva zvanična poseta toj opštini, obzirom da je na mestu ambasadora svega pola godine.

18. Februar 2019.

NEUMORNI ČUVARI NARODNOG STVARALAŠTVA U MEDVEĐI

Medveđa – Meštani planinskih sela u opštini Medveđa leti se druže na mobama, a zimi na sednicama, kako ih zovu. To su posela na kojima se okupljaju da pevaju, igraju, sviraju, pripovedaju. Od prošle godine imaju i podršku Turističke organizacije.

18. Februar 2019.

NAJNIŽE ISPLAĆENE PLATE U PREŠEVU

Preševo – Najniže isplaćene plate na teritoriji Pčinjskog okruga su u Preševu i iznosile su, za novembar 2018. godine, 38.150 dinara.

18. Februar 2019.

PRODUŽEN RASPUST ZBOG GRIPA

Beograd – Preporuka Ministarstva zdravlja da se zbog virusa gripa raspust produži za nedelju dana usvojena je na sednici Vlade, te će sve osnovne i srednje škole u Srbiji početi sa radom sedam dana kasnije nego što je planirano – 25. februara.

«Претходна страна   Следећа страна»