Arhiva vesti
                   

ODRŽANA RADIONICA „POSTANI PRIVATNI PREDUZETNIK“

30. April 2018.

Medveđa - U okviru projekta „Sam svoj VEB majstor“, Kancelarija za mlade opštine Medveđa je u skupštinskoj sali održala prvu u nizu radionica pod nazivom  „Postani privatni preduzetnik”.

Pomenutu radionicu je otvorio predsednik opštine Medveđa, Nebojša Arsić, koji je tom prilikom rekao da mu je drago što se za nju javilo puno mladih ljudi.

U planu aktivnosti Kancelarije za mlade opštine Medveđa u narednom periodu su  sledeće obuke: „Upravljanje karijerom“ sa radionicom: kako napisati radnu biografiju, motivaciono pismo i propratno pismo; „Agro-biznis, najbolji biznis“ uz radionice: „Savremene agrotehničke mere u poljoprivredi“ i „Brendiranje, marketing i plasman“, i tribina „Zdravi stilovi života i prevencija zloupotrebe opojnih droga i alhohola“.

Kancelarija za mlade opštine Medveđa je kod Ministarstva omladine i sporta konkurisala za sprovođenje omladinske politike na lokalnom nivou sa projektom „Sam svoj VEB majstor“, čija je vrednost 700.000,00 dinara, u okviru koga se pomenute radionice održavaju.

Izvor: Info centar Jug i Koordinaciono telo