Arhiva vesti
                   

U MEDVEĐI POTPISANI UGOVORI ZA MEDIJSKE PROJEKTE

27. April 2018.

Medveđa - Predstavnici medija čiji su projekti odobreni na Konkursu za sufinansiranje medijskih sadržaja od javnog interesa na teritoriji opštine Medveđa, potpisali su juče ugovore sa načelnicom Opštinske uprave opštine Medveđa, Svetlanom Todorović.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i predsednik opštine Medveđa, Nebojša Arsić.

Arsić je kazao da je opština Medveđa uvek bila otvorena za saradnju sa svim medijima i da će tako biti i u buduće, kao i da se lokalna samouprava nije mešala u rad tročlane komisije.

„Ove godine je konkurisalo 27 medijskih kuća. Tri medijske kuće nisu ispunjavale uslove u samom startu. Od 24 preostalih projekata, opština Medveđa izdvojila je ove godine 4.750.000,00 dinara za sufinansiranje 7 projekata. Lokalna samouprava se nije uključivala u izbor, ali nam je bilo bitno da budu sagledani mediji iz Medveđe. Što se tiče komisije, smatramo da su doneli ispravnu odluku,“ kazao je Arsić.

Svetlana Todorović, načelnik Opštinske uprave u Medveđi, kazala je da su za medije izvojena velika novčana sredstva i da očekuje da svi koji su dobili mogućnost da svoje projekte realizuju u ovoj godini, to učine odgovorno i na kvalitetan način.

Zapisnik o sprovedenom konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Medveđa u 2018. godini možete pogledati na http://www.medvedja.org.rs/images/stories/zap_zak_komisije.pdf

Izvor: Info centar Juga i Koordinaciono telo