Arhiva vesti
                   

POKRENUT NOVI CIKLUS SUPERSTE PROGRAMA - NAJBOLjIM PROJEKTIMA U OBLASTI KULTURE, UMETNOSTI I OBRAZOVANjA 5,1 MILION DINARA

26. April 2018.

Beograd - Erste banka je pokrenula novi ciklus Superste programa u okviru kojeg će više stotina mladih ljudi biti u prilici da unapredi svoje znanje i veštine, a najuspešniji će dobiti donacije za realizovanje planova u ukupnom iznosu od 5,1 milion dinara.

Kako je saopštila ta banka, prvi deo programa je Centrifuga, koji je namenjen formalnim i neformalnim grupama koje žele da razviju društveno odgovorne projekte u oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja. 

Zainteresovani timovi koji prijave svoje ideje do 7. maja 2018. godine, preko platforme www.superste.net, imaće priliku da, osim finansijske, dobiju i mentorsku podršku iz oblasti marketinga, komunikacija, ljudskih resursa, dizajna, projektnog menadžmenta, kulture i preduzetništva. 

Deset najboljih timskih inicijativa biće nagrađeno sa po 500.000 dinara za realizaciju projekata, dok će jedan projekat dobiti nagradu publike u vrednosti od 100.000 dinara.

Program Centrifuga namenjen je formalnim i neformalnim grupama mladih kreativaca starosti od 16 do 35 godina koji žele da doprinesu razvoju društva u celini, kao i svojih lokalnih zajednica.

Ovogodišnji program donacija Superste realizuje se u saradnji sa Trag fondacijom i Sprawsm timom.

Izvor: Trag fondacija Beograd i Koordinaciono telo