Arhiva vesti
                   

SAJAM ZAPOŠLjAVANjA U VRANjSKOJ SPORTSKOJ HALI

26. April 2018.

Vranje - Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Vranju organizuje 28. sajam zapošljavanja, u petak, 27. aprila 2018. godine, u 11.00 sati, u Sportskoj hali.

Na prvom ovogodišnjem sajmu zapošljavanja učešće su najavila 22 poslodavca iz oblasti tekstilstva, obućarstva, drvnoprerađivačke industrije, elektroindustrije, mašinske industrije i osiguranja.

Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem preko 250 lica različitih profila zanimanja, kao što su elektromonteri, izrađivači gornjih i donjih delova obuće, krojači, šivači, tapetari, stolari, administrativni radnici, zavarivači, magacioneri, agenti prodaje osiguranja i radnici za rad u proizvodnji.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju.

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije.

Izvor: OK Radio i Koordinaciono telo