Arhiva vesti
                   
15. Mart 2018.

PODSTICAJ MINISTARSTVA PRIVREDE ZA INVESTITORE KOJI ULAŽU U BANjE

Beograd – „Investitori koji su spremni da ulažu u hotele u lokalnim samoupravama u banjskim područjima mogu da računaju na podsticaje Ministarstva privrede, jer je Vlada Republike Srbije usvojila uredbu koja reguliše dodelu podsticaja u ove svrhe,“ izjavio je resorni ministar Goran Knežević.

15. Mart 2018.

MEDVEĐA I VRAC IZ BUGARSKE ZAJEDNO NA KONKURSU IPA PROGRAMA

Medveđa - Predsednik opštine Medveđa, Nebojša Arsić, i predstavnik grada Vrac u Bugarskoj, Kalin Kamenov, potpisali su juče u Medveđi protokol o prekograničnoj saradnji, odnosno, o zajedničkom konkurisanju za projekte kod IPA programa.

14. Mart 2018.

STANKOVIĆ: RAZMOTRITIĆEMO ZAHTEVE PREŠEVA I POMOĆI U REŠAVANjU PROBLEMA

Preševo – Predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, Zoran Stanković, obišao je opštinu Preševo, gde se sastao sa predstavnicima lokalne samouprave i razgovarao sa predstavnicima ove opštine prvi put nakon izbora.

14. Mart 2018.

U BUJANOVCU ODRŽANA TRIBINA „KA RAVNOMERNOM EKONOMSKOM RAZVOJU”

Bujanovac – Na Odeljenju subotičkog Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu juče je održana  panel diskusija pod nazivom „Ka ravnomernom ekonomskom razvoju“.

14. Mart 2018.

TRIBINA O SLIČNOSTIMA SRPSKOG I ALBANSKOG JEZIKA - RAZLIČITOST KAO BOGATSTVO

Bujanovac - Organizacija za razvoj i demokratiju (ORD) iz Bujanovca je, u okviru projekta „Hajde da se upoznamo, hajde da budemo toleranti“, organizovala tribinu „Lingvističke sličnosti srpskog i albanskog jezika“.

13. Mart 2018.

OPŠTINE NA JUGU SRBIJE PRI VRHU LISTE PO BROJU VRAĆENIH U PROCESU READMISIJE

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Građani Srbije koji su u procesu readmisije vraćeni iz zemalja EU i imaju zvaničnu potvrdu o tome moći će da od ove godine računaju na pomoć nemačke nevladine organizacije „Help”...

13. Mart 2018.

LUKOVA I USAID ZA POLjOPRIVREDNIKE

Vranje - „Lukova“, kompanija koja se bavi otkupom i distribucijom voća uz podršku USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu, organizuje u subotu u Vranju obuku za poljoprivredne proizvođače i otkupljivače na temu zahteva savremenog tržišta i održive poljoprivrede.

12. Mart 2018.

OPŠTINA BUJANOVAC U PROGRAMU EU PRO VREDNOM 25 MILIONA EVRA

Bujanovac - Povodom učešća opštine Bujanovac u novom razvojnom programu Evropske unije, EU PRO, u Bujanovcu su razgovarali predsednik opštine Šaip Kamberi i projektni menadžer ovog programa Grem Tindal.

12. Mart 2018.

IZABRANO 45 KANDIDATA SA SAVET MZ BUJANOVAC

Bujanovac - Na zboru u Domu kulture građani su izabrali 45 kandidata za Savet Mesne zajednice Bujanovac, kao i tri člana izborne komisije i njihove zamenike.

12. Mart 2018.

JUG SRBIJE NE KORISTI PRUŽENU ŠANSU

Vranje – „Veoma malo privrednih subjekata sa juga Srbije se opredeljuje za sredstva iz programa Fonda za razvoj, koja su namenjena za razvoj preduzetništva i privrede,” izjavio je Goran Jović, direktor Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

«Претходна страна   Следећа страна»