Arhiva vesti
                   
22. Mart 2018.

VLADA REPUBLIKE SRBIJE USVOJILA MERE ZA PODSTICAJ RAĐANjA

Beograd - Vlada Republike Srbije je usvojila mere za podsticaj rađanja.- Mi nemamo dece. „To je za našu zemlju ključni problem,“ kazao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji je najavio da će Srbija u narednom periodu početi da primenjuje razne mere za podsticaj rađanja.

21. Mart 2018.

KOMUNIKACIJA, OBLAČENjE I OSMEH VAŽNE KARIKE ZA IMIDž LOKALNE SAMOUPRAVE

Medveđa - Iako službenici u lokalnoj samoupravi opštine Medveđe spadaju u red najljubaznijih i najažurnijih, predstvanici ove višenacionalne zajednice dodatno se obučavaju poslovnom bontonu, ovoga puta na predavnju koje je održao profesor Zoran Punoševac, predsednik Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije.

21. Mart 2018.

JAVNI POZIV ZA RAZVOJNE PROJEKTE PREDUZETNIŠTVA

Program podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2018. godini sprovodi Ministarstvo privrede u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije. Za realizaciju Programa obezbeđena su bespovratna sredstva u iznosu od 500.000.000,00 dinara.

20. Mart 2018.

PORODICA KARAKAN DONIRALA KOMPJUTERE ŠKOLI „SVETI SAVA” I TUŽILAŠTVU U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograđanin Petar Jovanović, iz poznate bujanovačke porodice Karakan, u ponedeljak je Stručnoj školi „Sveti Sava” u Bujanovcu poklonio 10 laptopova i 5 personalnih računara.

20. Mart 2018.

OTVARANjE ODELjENjA VISOKE MEDICINSKE ŠKOLE STRUKOVNIH STUDIJA IZ ĆUPRIJE U VRANjU

Vranje - Sporazum o otvaranju odeljenja Visoke medicinske škole strukovnih studija iz Čuprije u Vranju su potpisali dr Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja,  dr. Hristos Aleksopulos, direktor Visoke medicinske škole u Ćupriji i Ljiljana Đorđević, direktorka Visoke škole primenjenih strukovnih studija u Vranju.

19. Mart 2018.

PROMOCIJA VOJNIH ŠKOLA

Vranje - U Vranju  je  juče održana promocija vojnih škola, kojoj je prisustvovao veliki broj zainteresovanih lica.

19. Mart 2018.

50 RADNIH MESTA ZA RADNIKE IZ MEDVEĐE

Medveđa - Besim Minkara, direktor fabrike „Lebanteks” i predstavnik turske kompanije „Ormo” posetio je opštinu Medveđa i  sastao se sa predsednikom opštine Medveđa, Nebojšom Arsićem, njegovim zamenikom Goranom Ivanovićem i načelnicom OU Medveđa...

16. Mart 2018.

U PREŠEVU SVE VIŠE OBOLELIH OD MORBILA

Preševo – „U Preševu se povećava broj obolelih od malih boginja i do sada je registrovano 13 zaraženih osoba,“ izjavio je direktor Doma zdravlja u Preševu Driton Saliu.

16. Mart 2018.

U OPŠTINI MEDVEĐA ODRŽAN SASTANAK SASTANAK SA EPS-OM U VEZI ČIŠĆENjA ELEKTRO MREŽE

Medveđa - Na inicijativu predsednika opštine, Nebojše Arsića, u Medveđi je održan sastanak sa predstavnicima mesnih zajednica sa teritorije opštine Medveđa i rukovodstvom EPS-a iz Lebana povodom problema snabdevanja korisnika u mesnim zajedncama električnom energijom.

15. Mart 2018.

BUJANOVAC NEMA PROSVETNOG INSPEKTORA GODINU I PO DANA

Bujanovac - Gotovo godinu i po dana je upražnjeno mesto prosvetnog inspektora u opštini Bujanovac pa, kako je rekao načelnik opštinskog Odeljenja za javne službe, Driton Redžepi, nadležne opštinske službe nemaju uvid u stanje u bujanovačkim školama.

«Претходна страна   Следећа страна»