Arhiva vesti
                   
12. Mart 2018.

MEDVEĐA: POTPISANI UGOVORI SA SPORTSKIM KLUBOVIMA

Medveđa - Odlukom o finansiranju i sufinansiranju projekata u oblasti sporta u ovoj godini, dodeljena su novčana sredstava sportskim klubovima sa teritorije opštine Medveđa.

9. Mart 2018.

PROJEKAT RAZVOJA PRIVATOG SEKTORA IZNEDRIO NOVE PREDUZETNIKE NA JUGU SRBIJE - 09.03.2018.

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Osim novca i opreme, za šta su mogli da apliciraju, preduzetnici sa juga Srbije smatraju da je značaj Projekta podrške razvoju privatnog sektora i taj što su kroz različite sajmove i predavanja upoznali ljude, ali i naučili kako da napišu i na pravi način realizuju biznis plan.

9. Mart 2018.

POZIV MLADIMA ZA BESPLATNU OBUKU ZA ZAVARIVAČE U LESKOVCU

Leskovac - Svi koji žele da steknu znanja za rad u mašinstvu, a pritom su nezaposleni i žive na teritoriji Jablaničkog okruga, mogu do 10. marta da se prijave na besplatnu šestonedeljnu obuku za zavarivače.

8. Mart 2018.

„HELP“ U BUJANOVCU: POMOĆ ZA READMISANTE, SOCIJALNO UGROŽENE I PODRŠKA SAMOZAPOŠLjAVANjU

Bujanovac - Predstavnik nemačke organizacije „HELP“ Bane Stanojković i predsednik bujanovačke opštine Šaip Kamberi potpisali su u Bujanovcu ugovor o realizaciji projekta podrške povratnicima u readmisiji, kao i socijalno ugroženom lokalnom stanovništvu.

8. Mart 2018.

DA I JEZIK ZBLIŽAVA MLADE

Vranje - Omladinski košarkaški klub „Plej 017“ iz Bujanovca je projektom „Budimo tolerantni“ na zanimljiv način  predstavio u Vranju deo svoje sportske i društvene misije.

7. Mart 2018.

POMOĆ ZA MALE PRIVREDNIKE I RANjIVE KATEGORIJE STANOVNIŠTVA U BUJANOVCU

Bujanovac - Nemačka nevladina organizacija „Help“ će od aprila biti prisutna u opštini Bujanovac preko projekata koji su namenjeni osnaživanju lokalnih malih privrednika, kao i pomoći onima koji su u procesu readmisije vraćeni iz zemalja Evropske unije...

 

7. Mart 2018.

63 POLICAJCA DALO KRV

Bujanovac  - U akciji dobrovoljnog davanja krvi u Policijskoj stanici u Bujanovcu, krv je dalo 63 dobrovoljca.

7. Mart 2018.

ZAJEDNIČKA KONTROLA NA GRANIČNIM PRELAZIMA IZMEĐU MAKEDONIJE I SRBIJE

Preševo - Makedonska vlada je objavila da će na dva granična prelaza sa Srbijom biti uvedena zajednička kontrola.

6. Mart 2018.

REGIONALNA PRIVREDNA KOMORA PRVA U SRBIJI POTPISALA SPORAZUM SA GRADOM I PET OPŠTINA JABLANIČKOG ORKUGA

Leskovac - U Regionalnoj privrednoj komori Jablaničkog i Pčinjskog okruga-Privredne komore Srbije, potpisan je Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji između Komore, grada Leskovca i pet opština Jablaničkog okruga.

2. Mart 2018.

U MEDVEĐI OTPOČELA OBUKA NA PROJEKTU „SAM SVOJ VEB MAJSTOR“

Medveđa - Opština Medveđa, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, sprovodi projekat „Sam svoj VEB majstor.“

«Претходна страна   Следећа страна»