Arhiva vesti
                   
23. Februar 2018.

OTVOREN KONKURS ZA UDRUŽENjA GRAĐANA, OPŠTINA IZDVAJA 3 MILIONA DINARA

Bujanovac – Nadležna opštinska komisija raspisala je konkurs za finansiranje godišnjih programa i projekata udruženje građana sa sedištem na teritoriji opštine Bujanovac u 2018. godini.

23. Februar 2018.

PROGRAM STIPENDIRANjA VLADE REPUBLIKE KOREJE ZA STRANE STUDENTE

Ambasada Republike Koreje u Republici Srbiji je Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja dostavila poziv Vlade Republike Koreje za studiranje na Univerzitetima u Koreji.

22. Februar 2018.

SALIU: CILj NOVE VLASTI EKONOMSKI RAZVOJ PREŠEVA, UZ BOLjE VEZE SA BEOGRADOM

Preševo – Nova vladajuća koalicija u Preševu, čiji su nosioci Alternativa za promene i grupa građana Pokret za reforme Demokratske partije Albanaca, ima za cilj da pokrene ekonomski razvoj u opštini Preševo, izjavio je predsednik Skupštine opštine Preševo Sami Saliu.

22. Februar 2018.

KRKOBABIĆ: ZA RAZVOJ ZADRUGA OVE GODINE 825 MILIONA DINARA OD VLADE REPUBLIKE SRBIJE

Leskovac - Ministar zadužen za regionalni razvoj Srbije, Milan Krkobabić, najavio je u Leskovcu da će Vlada Republike Srbije ove godine u razvoj zadruga uložiti 825 miliona dinara, četiri puta više nego prošle.

22. Februar 2018.

CRVENI KRST BUJANOVAC: SPREMNA JEDINICA ZA DELOVANjE U NESREĆAMA

Bujanovac – Pripadnici Jedinice za delovanje u nesrećama Crvenog krsta Bujanovac  završili su trodnevnu obuku u odmaralištu niškog Crvenog krsta u Divljani kod Bele Palanke.

22. Februar 2018.

SASTANAK PREDSEDNIKA KOORDINACIONOG TELA I AMBASADORA NEMAČKE, AKSELA DITMANA

Bujanovac - Predsednik Koordinacionog tela, Zoran Stanković, sastao se u Bujanovcu sa nemačkim ambasadorom, Akselom Ditmanom, tokom njegove prve posete toj opštini.

21. Februar 2018.

IMERI: ZA ŠEST GODINA U OPŠTINAMA BUJANOVAC, PREŠEVO I MEDVEĐA VIŠE OD 60 UDžBENIKA NA ALBANSKOM JEZIKU

Bujanovac – „U poslednjih šest godina je za osnovne škole sa nastavom na albanskom jeziku u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa obezbeđeno više od 60 novih udžbenika,“ izjavio je  predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Šukri Imeri...

21. Februar 2018.

NACIONALNA SLUŽBA ZA ZAPOŠLjAVANjE RASPISALA JAVNE POZIVE I KONKURSE

Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je ukupno deset  javnih poziva/konkursa u cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja predviđenih Programom rada za 2018. godinu.

20. Februar 2018.

ŠĆIPRIM ARIFI IZABRAN ZA PREDSEDNIKA OPŠTINE

Preševo - U Preševu je juče konstituisana lokalna vlast, a za predsednika opštine izabran je lider „Alternative za promene“ Šćiprim Arifi, čija je lista na lokalnim izborima osvojila najviše glasova i dobila 15 mandata.

20. Februar 2018.

VETERINARSKA STANICA BUJANOVAC NABAVILA OPREMU ZA DIJAGNOZU STERILITETA

Bujanovac -Veterinarska stanica Bujanovac nabavila je savremena dijagnostička sredstva i opremu za ranu dijagnostiku graviditeta i steriliteta radi održavanja visoke proizvodnje mleka.

«Претходна страна   Следећа страна»