Arhiva vesti
                   
28. Novembar 2018.

STIPENDIJE I SUBVENICIJE ZA 300 UČENIKA I 16 PRIVREDNIKA

Beograd – Stipendije Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa za školsku 2018/2019. godinu dodeljene su učenicima u ovim lokalnim samoupravama, na osnovu konkursa koje je raspisalo Koordinaciono telo. U Bujanovcu stipendije je dobilo 120, u Preševu 117, a u Medveđi 63 đaka.

27. Novembar 2018.

RAGMI MUSTAFA IZ PDD PREDSEDNIK NACIONALNOG SAVETA ALBANACA

Bujanovac – Ragmi Mustafa, funkcioner Partije za demokratsko delovanje (PDD), izabran za novog predsednika Nacionalnog saveta Albanaca (NSA).

27. Novembar 2018.

DAN OTVORENIH VRATA: MIGRANTI I ODBOJKAŠI IZ BUJANOVCA NA PRIJATELjSKOM TURNIRU

Bujanovac – U Sportskoj dvorani u Bujanovcu odigran je prijateljski turnir u odbojci između odbojkaša i odbojkašica kluba BSK i migranata i migrantkinja smeštenih u prihvatnom centru u tom mestu.

26. Novembar 2018.

PRIVREDNICI IZ BUJANOVCA NA SAJMU U TIRANI

Bujanovac – Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi učestvovao je sa delegacijom privrednika iz bujanovačke opštine na Međunarodnom poslovnom sajmu u Tirani.

26. Novembar 2018.

PUŠTENE U SAOBRAĆAJ DVE DEONICE NA KORIDORU 10

Bujanovac – Deonice autoputa na Koridoru 10, Donji Neradovac „Srpska kuća“ i „Srpska kuća – Levosoje“, puštene su u saobraćaj, saopštili su Putevi Srbije.

26. Novembar 2018.

PET ŠKOLA U MEDVEĐI DOBIJA INTERAKTIVNE TABLE

Medveđa – Učenici svih pet škola na teritoriji opštine Medveđa dobiće uskoro interaktivne, pametne table, kako bi se modernizovao obrazovni sistem, a inicijator kupovine ovih elektronskih tabli je predsednik opštine Nebjša Arić.

26. Novembar 2018.

UREĐUJE SE PROSTOR KOD VIDIKOVCA

Medveđa – Predsednik opštine Medveđa, Nebojša Arsić, obišao je teren na mestu zvanom Vidikovac, gde su u toku radovi na uređenju prostora oko spomenika palim borcima Gornje Jablanice, junacima u Velikom ratu i Topličkom ustanku.

23. Novembar 2018.

KREDITI ZA TRAJNA OBRTNA SREDSTVA FONDA ZA RAZVOJ REPUBLIKE SRBIJE (ROK: 31.12.2018)

Trajna obrtna sredstva su sredstva potrebna za finansiranje tekućih obaveza koje nastaju u redovnim poslovnim aktivnostima krajnjeg korisnika kredita, a odnose se na nabavku sirovina i materijala, zaliha, kao i ostale proizvodne troškove, potraživanja od kupaca, obaveza prema dobavljačima.

23. Novembar 2018.

KONKURS „SNAŽNIJE ZAJEDNO“(ROK: 15.12.2018)

Trag fondacija, u partnerstvu sa Oak fondacijom, skoro četiri godine podržava ženske organizacije i ženski pokret u regionu zapadnog Balkana, u borbi protiv nasilja prema ženama.Sada su odlučili su da raspišu konkurs u kome bi baš njima dali glas da odlučuju koje inicijative treba da budu podržane.

22. Novembar 2018.

KONKURS ZA POHAĐANjE TRENINGA ZA PODRŠKU I POMOĆ MLADIMA PRILIKOM ZAPOŠLjAVANjA (ROK: 9.1.2019)

Centar za poslovne treninge poziva mlade sa se prijave na konkurs, preuzmu inicijativu i kreiraju svoju budućnost! U okviru projekta „Prediktivno zapošljavanje mladih“, koji finansira Ministarstvo omladine i sporta...

«Претходна страна   Следећа страна»