Arhiva vesti
                   
22. Novembar 2018.

STIPENDIJE ZA STUDIJE NA NAJSTARIJEM AUSTRIJSKOM UNIVERZITETU

Erste Grupa i Steiermarmarkische Sparkasse   Banka, u saradnji sa Univerzitetom u Gracu, su pokrenuli  novi ciklus stipendija „Best of South-East“, na koji do 5. decembra mogu da se prijave studenti i diplomci prava i ekonomije sa balkanskog područja koji žele  da  unaprede  svoja  znanja  i  steknu  iskustvo studiranja u međukulturalnom okruženju.

21. Novembar 2018.

KONAČNA RANG LISTA UČENIKA NAKON RAZMATRANjA PRISTIGLIH PRIGOVORA NA KONKURSU ZA DODELU STIPENDIJA UČENICIMA SREDNjIH ŠKOLA ZA ŠKOLSKU 2018/2019 GODINU

Komisija Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa za dodelu đačkih stipendija učenicima srednjih škola...

21. Novembar 2018.

JAVNI POZIV ZA PODSTICAJE NAMENjENE PRERADI MLEKA, MESA, VINA, PIVA I JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je objavilo javni poziv za podsticaje namenjene preradi mleka, mesa, vina, piva i jakih alkoholnih pića.

21. Novembar 2018.

START-AP KREDITI PO PROGRAMU PODSTICANjA RAZVOJA PREDUZETNIŠTVA KROZ FINANSIJSKU PODRŠKU ZA POČETNIKE U POSLOVANjU U 2018. GODINI (ROK: 31. DECEMBAR 2018)

Sredstva su namenjena kao finansijska podrška, za ulaganja licima koja žele da pokrenu sopstveni posao, ili postojećim preduzetnicima, mikro i malim privrednim društvima, koja su registrovana u Agenciji za privredne registre najranije u godini koja prethodi godini podnošenja zahteva.

20. Novembar 2018.

CAAS-OV NAGRADNI KONKURS ZA GRAĐANSKO NOVINARSTVO

Beograd - Novo doba donelo nam je nove medijske kanale i izvršilo snažan uticaj na razne profesije. Digitalizacija medija omogućila je nezamislivu brzinu protoka informacija, ali i doprinela širenju lažnih vesti i dezinformacija.

20. Novembar 2018.

FOND ZA ZAPADNI BALKAN POZVAO OCD DA SE PRIJAVE ZA BESPOVRATNA SREDSTVA ZA PROJEKTE ODRŽIVOG RAZVOJA

Fond za Zapadni Balkan (FWB) je raspisao poziv za bespovratna sredstva za finansiranje projekata održivog razvoja, kulturne saradnje i obrazovne i naučne razmene, u cilju promovisanja prekogranične i regionalne saradnje, kao i podrške integraciji regiona u Evropsku uniju, navodi se pozivu objavljenom na sajtu fonda.

20. Novembar 2018.

VEČE POEZIJE I PROZE U DOMU KULTURE

Bujanovac – Učenici bujanovačke OŠ „Branko Radičević“, priredili su svojim roditeljima i svim ljubiteljima poezije i proze u ponedeljak divno veče uz stihove i muziku.

19. Novembar 2018.

POZIV UDRUŽENjIMA GRAĐANA I FONDACIJAMA ZA UČEŠĆE U PROGRAMU UVOĐENjA COMMUNITY KARTICE U SRBIJI

Preševo, Bujanovac, Medveđa - U okviru Projekta za unapređenje okvira za davanje koji finansira USAID, a koji sprovodi Koalicija za dobročinstvo koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac, a dodatno čine Trag Fondacija, Catalyst Balkans, SMART Kolektiv, Srpski Filantropski Forum...

19. Novembar 2018.

RASPISAN KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA IZ IPARD FONDOVA

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Uprava za agrarna plaćanja raspisala je treći javni poziv za dodelu sredstava u okviru IPARD fondova.

19. Novembar 2018.

DECA U AKCIJI: VOĆE UMESTO CIGARETA

Bujanovac  – Učenici prvog i drugog razreda koji koriste produženi boravak u OŠ „Branko Radičević“, zajedno sa svojim učiteljicama Violetom Stanković i Suzanom Stošić, osmislili su originalnu akciju koju su u petak sproveli u bujanovačkom domu zdravlja.

«Претходна страна   Следећа страна»