Arhiva vesti
                   
26. Jun 2017.

MEĐUNARODNA VEŽBA „PLATINASTI VUK 17" USPEŠNO REALIZOVANA

Bujanovac - Ministar odbrane Zoran Đorđević, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, ambasadori SAD Kajl Skot i Velike Britanije Denis Kif prisustvovali su Danu visokih zvanica na međunarodnoj vežbi „Platinasti vuk 17" u bazi „Jug" kod Bujanovca.

26. Jun 2017.

U MEDVEĐI ODRŽAN „KARNEVAL NAJMLAĐIH, MLADIH I UVEK MLADIH“

Medveđa – Povodom početka letnje turističke sezone, u Medveđi i Sijarinskoj banji  organizovan je drugi po redu „Karneval najmlađih, mladih  i uvek mladih.“

23. Jun 2017.

STANKOVIĆ ČESTITAO RAMAZANSKI BAJRAM (23.06.2017)

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, uputio je čestitke povodom Ramazanskog Bajrama stanovnicima opština koji proslavljaju ovaj praznik.

22. Jun 2017.

U BUJANOVCU 1.100 PORODICA NA SOCIJALNOJ POMOĆI

Bujanovac - Opština Bujanovac izdvojila je 6 miliona dinara iz budžeta za Centar za socijalni rad. Planirano je da deo tih sredstava bude namenjen za dodelu jednokratne novčane pomoći najugroženijim porodicama i pojedincima.

22. Jun 2017.

U PETAK TAKMIČENjE NAJBOLjIH FRULAŠA JUGA SRBIJE

Vranjska Banja - Međuokružno takmičenje frulaša „Zlatna frula juga Srbije“ održaće se u petak, 23. juna u 18 časova, na platou između restorana „Kičer“ i Specijalne bolnice u Vranjskoj Banji.

22. Jun 2017.

ZAUSTAVIMO GOVOR MRŽNjE: POZIV ZA UČEŠĆE NA OBUCI (ROK: 30. JUNI 2017)

Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) i Institut za medije i različitosti – Zapadni Balkan pozivaju sve zainteresovane mlade aktiviste i omladinske radnike da se prijave za učešće na obuci koja će se baviti jednim od velikih izazova interneta i onlajn komunikacije – govorom mržnje.

21. Jun 2017.

DANAS POČINjE PRIJAVLjIVANjE ZA UPIS NA EKONOMSKI FAKULTET U BUJANOVCU

Bujanovac – Na odeljenju subotičkog Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu danas počinje dvodnevno prijavljivanje svršenih srednjoškolaca na konkurs za upis u prvu godinu osnovnih akademskih studija uškolskoj 2017/18. godini.

21. Jun 2017.

VULIN: EU NAJVEĆI DONATOR ZA CENTAR U PREŠEVU

Preševo - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, rekao je na obeležavanju dve godine rada Prihvatnog centra u Preševu da je u taj centar „uloženo više od tri miliona evra od donacija i da Vlada Srbije nije imala teret budžetskih davanja u migrantskoj krizi".

21. Jun 2017.

U SREDU BEZ STRUJE MEDVEĐA I BOJNIK

Medveđa - Operator distributivnog sistema „EPS Distribucija“,  ogranak Leskovac, pogon Lebane, obaveštava svoje kupce sa područja opština Medveđa i Bojnik da će u sredu 21. juna 2017. godine u vremenu od 9 do 15 časova, zbog radova na TC 110/35 kV „Jablanica“, biti primorana da isključi napon svim kupcima sa područja opština Medveđa i Bojnik.

20. Jun 2017.

BUJANOVAC DOBIO FINANSIJSKU PODRŠKU ZA OPREMU NAMENjENU SKUPLjANjU I PRERADI OTPADA

Bujanovac - U okviru Programa „Evropsko partnerstvo sa opštinama“, opština Bujanovac je dobila od programa Evropski Progres sredstava  u iznosu od 200 hiljada evra koja su namenjena  kupovini opreme  za transfer stanicu.

«Претходна страна   Следећа страна»