Arhiva vesti
                   
24. Maj 2017.

ODELjENjE EKONOMSKOG FAKULTETA ISPUNjAVA OČEKIVANjA MLADIH U MULTIETNIČKOJ SREDINI

Bujanovac - Delegacija sa predstavnicima Koordinacionog tela, Ministarstva spoljnih poslova Austrije, Misije OEBS u Srbiji i opštine Bujanovac posetila je odeljenje subotičkog Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu.

23. Maj 2017.

U BUJANOVCU FORMIRAJU PEŠAČKU ZONU

Bujanovac - Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Bujanovac  potpisala je  ugovor  za realizaciju projekta „ Rekonstrukcija  dela saobraćajnice Karađorđa Petrovića u Bujanovcu u funkciji formiranja  pešačke zone unapređenog poslovanja“.

22. Maj 2017.

USAGLAŠENE CENE SA PRIVATNIM STANODAVCIMA U SIJARINSKOJ BANjI

Medveđa  - Na sastanku stanodavaca Specijalne bolnice “Gejzer“ i Turističke organizacije Medveđa, održanom  u Sijarinskoj Banji, dogovoreno je da provizija bude jednaka i kod jednih i kod drugih, a to je 5 posto na normirane troškove.

19. Maj 2017.

JUBILEJ EKONOMSKOG FAKULTETA U SUBOTICI

Subotica - Ekonomski fakutet u Subotici obeležio je 57 godina uspešnog rada. Upriličena je svečanost sa brojnim zvanicama iz zemlje i inostranstva, a organizovan je i naučni skup posvećen strategijskom menadžmentu.

19. Maj 2017.

DAN OPŠTINE MEDVEĐA - 19.05.2017.

Medveđa – Povodom dana opštine Medveđa, Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Zoran Stanković svečano je otvorio fontanu na gradskom trgu. Izgradnju ovog objekta finansiralo je Koordinaciono telo sredstvima u iznosu od 7 200 000 dinara.

18. Maj 2017.

RTV BUJANOVAC DOBILA NOVOG VEĆINSKOG VLASNIKA

Bujanovac - Većinski vlasnik Radio-televizije Vranje, Zoran Veličković dobio je RTV Bujanovac za jedan dinar od jednog deoničara, ali kako je kazao sa svim dugovima koje ta medijska kuća ima.

18. Maj 2017.

URUČENA DONACIJA VLADE JAPANA DOMU ZDRAVLjA U PREŠEVU

Preševo - Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nenad Ivanišević prisustvovao je ceremoniji primopredaje donacije Vlade Japana za projekat opremanja Doma zdravlja Preševo ambulantnim vozilom. Ivanišević se u ime Vlade Srbije zahvalio Vladi Japana na donacijama našoj zemlji i na humanosti koju pokazuje prema ljudima koji su došli sa Bliskog istoka.

16. Maj 2017.

UČENICI IZ KLENIKA NA SMOTRI „ŠTA ZNAŠ O SAOBRAĆAJU“

Bujanovac – Milica Cvetanović, učenica 7. razreda i Stefan Todorović, učenik 6. razreda Osnovne škole „Bora Stanković“ u Kleniku, opština Bujanovac, plasirali su se na republičko školsko takmičenje „Šta znaš o saobraćaju“ 26. i 27. maja u Beogradu.

16. Maj 2017.

PRVI GLAS MEDVEĐE NEMANjA GRUJIĆ IZ LESKOVCA

Medveđa - Na takmičenju pevača amatera “ Prvi glas Medveđe ” pobedu je odneo Nemanja Grujić iz Leskovca. Učestvovalo je 11 takmičara iz Medveđe, Lebana i Leskovca u pratnji “Gradskog orkestra”. Takmičari su izvodili po jednu muzičku numeru sa a drugu bez muzičke pratnje.

16. Maj 2017.

KAMBERI I SINANI U DANSKOJ

Bujanovac –  Preševo -  Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kemberi i predsednica opštine Preševo, Ardita Sinani, u četvorodnevnoj su poseti Danskoj. Oni će  do 19. maja učestvovati u radu godišnje  skupštine Međunarodne asocijacije gradova i opština “Jaki gradovi“, koja će biti održana u danskom gradu Arhusu.

«Претходна страна   Следећа страна»