Arhiva vesti
                   
31. Maj 2017.

VOJNI LEKAR NA SELU

Veliki Trnovac- Crveni krst Bujanovac u saradnji sa 4.brigadom Vojska Srbije, organizovao akciju „Vojni lekar na selu“.

31. Maj 2017.

ŠKOLA SVETI SAVA UVODI DUALNO OBRAZOVANjE

Bujanovac-U prvi razred Stručne škole „Sveti Sava“ u Bujanovcu, školske 2017./2018. Godine moći će da se upiše ukupno 150 svršenih osnovaca. Za razliku od prethodnih godina sada neće biti upisa učenika za zanimanje komercijaliste. 

31. Maj 2017.

KONKURS ZA DODELU STIPENDIJA UČENICIMA SREDNjIH ŠKOLA NA PODRUČJU OPŠTINA PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA ZA PERIOD ŠKOLSKE 2017/2018. GODINE

Na osnovu Odluke v.d. zamenice direktorke Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa 100 br 67-00-00001/2017-01 od 22.08.2017.  godine,  Služba Koordinacionog tela objavljuje

30. Maj 2017.

FILM O TURISTIČKIM POTENCIJALIMA OPŠTINE BUJANOVAC

Bujanovac- Sredstvima Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije danas počinje snimanje filma o turističkim potencijalima opštine Bujanovac. Film će biti emitovan u okviru serijala Radio televizije Srbije „Lepša strana Srbije“.

30. Maj 2017.

NAPREDAK U TRANSPARENTNOSTI

Beograd-Transparentnost Srbije je saopštila da je istraživanje 15 gradova i opština Srbije pokazalo da postoji određeni napredak u pogledu transparentnosti rada opštinskih uprava, ali da je potrebno da se dalje unapređuje transparentnost. 

30. Maj 2017.

„NAŠA RADOST“ PROSLAVILA ČETIRI DECENIJE RADA

Bujanovac - Četdeseti rođendan Predškolske ustanove „Naša radost“, popularnog vrtića, obeležen je na način kako to i priliči ovoj ustanovi, pesmom, igrom, razdraganošću i širokim osmesima, koja su deca, na način kako to samo ona znaju i umeju delili svojim najbližima, drugarima, vaspitačima i brojnim posetiocima u velikoj sali Doma kulture „Vuk Karadžić“, na priredbi upriličenoj za ovaj veliki jubilej.

29. Maj 2017.

MATURANTI: U UTORAK TRUBAČI, U ČETVRTAK DEFILE I SLAVLjE

Bujanovac - Nastava za učenike završnih razreda osnovnih i srednjih stručnih škola biće završena 30. maja, kada će maturanti tradicionalno proslaviti okončanje jednog vaspitno-obrazovnog nivoa.

26. Maj 2017.

OPŠTINA POKRIVA DEO TROŠKOVA ZA OSEMENjAVANjE KRAVA I JUNICA

Bujanovac -  Opština Bujanovac uputila je javni poziv odgajivačima krava i junica na teritoriji bujanovačke opštine da podnesu zahtev za regresiranje dela troškova za prvo veštačko osemenjavanje krava i junica u 2017. godini.

25. Maj 2017.

REKONSTRUKCIJA BETONSKOG TERENA SC MLADOST

Bujanovac – Delimičnom zamenom asfaltne podloge pomoćnog sportskog terena pored bujanovačke hale „Mladost“ započeta je najavljivana sanacija popularnog „kaveza“, koji je osim za male sportove, ponedeljkom, služio i za autopijacu.

25. Maj 2017.

RUKOMETAŠICE NA REPUBLIČKOM TAKMIČENjU U VELIKOJ PLANI

Bujanovac – Rukometni  treneri  Goran Tašković i Ivan Dobardžijev obavljaju završne pripreme bujanovačkog  ŽRK „Mladost“ za Republičko takmičenje rukometašica mlađih kategorija koje će biti održano 27.i 28. maja u Velikoj Plani.

  Следећа страна»